• Projectbedenkers Peter & Ewoud

    Nel Ritmeester

Luxe verbouwingen By Flex Projects 

22-03-2018, 10:13 | Lezersnieuws | Juliette

Gorinchem - Een nieuw design- en buildprincipe voor particuliere verbouwingen, dat is wat de mannen van Flex Projects op de markt brengen. Peter Claassen en Ewoud Kasen slaan daarmee een nieuwe weg in. Met het label ‘By Flex Projects’ brengen ze hun kennis en ervaring die ze de afgelopen jaren hebben opgedaan bij de inrichting van bedrijven, naar particulieren.

 

De ontwerpen van ‘By Flex Projects’ zijn bedoeld voor het hogere segment in particuliere markt. “We richten ons op luxe verbouwingen”, vertelt eigenaar Peter Claassen. “Denk aan monumentale panden, grote woonboerderijen”, vult zijn zakenpartner Ewoud Kasen aan. De mannen noemen zichzelf projectbedenkers. Die term past bij ze: zien zij een pand, dan schetsen ze in gedachten direct wat ze daar voor moois mee kunnen doen. Sinds jaar en dag doen ze dat voor grote bedrijfspanden, maar nu vinden ze het tijd om ook de particuliere markt op te gaan.

 

Design & Build

“We werken bij Flex Projects met een helder en eenvoudig stappenplan. Ons bouwteam pakt daarmee een hele verbouwing van begin tot eind aan. Geen tussenpersonen. Geen externe bouwbegeleider waardoor kosten onverwacht hoger worden. Van ontwerp tot oplevering heeft de opdrachtgever met één aanspreekpunt te maken. Dat is al de eerste winst”, volgens Peter. De renovatie betreft bovendien niet alleen de buitenkant van het pand. Van meubilair tot verlichtingsplan: ‘By Flex Projects’ zorgt voor een volledig nieuw interieur. “Dat is ook precies waar de particulier winst behaald”, vertelt Peter. “Verbouwen onder dit label betekent dat echt alles van begin tot eind geregeld is. Dat zijn wij gewend vanuit onze projectaanpak voor bedrijven. Ervaring leert dat dat prettig werkt.”

 

Duurzaamheid

Het bouwteam adviseert particulieren over de nieuwste trends op het gebied van duurzaamheid. Van isolatie tot de nieuwste oplossingen om de woning duurzaam te verwarmen. Ewoud: “Wij zijn dat gewend. We werken voor grote bedrijven in Nederland die doorgaans een flink eisenpakket hebben waarbij duurzaamheid in een circulaire economie op nummer 1 staat. Het is voor ons evident dat wij mooie ontwerpen maken die gebaseerd zijn op de nieuwste trends.”

 

Regio Gorinchem

Dat de mannen zich met dit nieuwe label allereerst willen richten op de regio van Gorinchem, heeft een simpele reden: “We maken buiten Gorinchem zoveel mooie dingen. Het is hoog tijd dat we dat hier in de regio ook gaan doen!” Vanaf april 2018 zetten de projectbedenkers het nieuwe label officieel in de wereld.

 

/ / / / / / / / / /

 

Noot voor de redactie:

  Voor meer informatie over de nieuwe tak van sport kunt u contact opnemen met de projectbedenkers, via: 0183 - 741001.