• Mini-symposium 'huwelijksvermogensrecht' inclusief wijnproeverij

    BVD advocaten

Mini-symposium 'Huwelijksvermogensrecht' bij BVD advocaten op 24 november

20-11-2017, 13:20 | Lezersnieuws | BVD advocaten

Op 24 november vindt bij BVD advocaten in Hardinxveld-Giessendam een mini-symposium plaats. Twee experts nemen u mee in wereld van wet- en regelgeving en complexe cijfers bij echtscheiding. Stevige kost wisselen we af met een soepel wijntje door Los Sueños de Lo Capitán. Welkom!

Per 1 januari treedt het nieuwe huwelijksvermogensrecht in werking. Een wijziging van het familierecht met ingrijpende juridische en praktische consequenties. Advocaat Natasja Barské praat u bij over de belangrijkste aspecten daarvan bij echtscheiding en ondernemers.

Mr. Frank van den Barselaar gaat in op de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer bij echtscheiding en de invulling van de compensatie van de partner. Daarnaast bespreekt hij de valkuilen van de verschillende fiscale doorschuiffaciliteiten bij echtscheiding. Hoe houdt u het overzicht? Van den Barselaar is als enige fiscalist in Nederland uitsluitend gespecialiseerd in financiële echtscheidingsvraagstukken.

Tussen de bedrijven door laat Teuni van Andel van Los Sueños de Lo Capitán u de lekkerste wijnen uit Spanje proeven. Een luchtig intermezzo op vrijdagmiddag en alvast een voorschot op de decembermaand.

Meer weten en/of aanmelden:

http://www.bvd-advocaten.nl/academy/huwelijksvermogensrecht-en-echtscheiding