• Britt, Esmée en Nomie

    OKK Hardinxveld

Mooie resultaten voor damesselectie OKK

04-02-2019, 15:10 | Lezersnieuws | Shaun

Zaterdag 2 februari stond er een districtswedstrijd op de agenda van Gymnastiekvereniging OKK. Een drietal selectiemeiden van OKK nam hieraan deel en behaalde mooie resultaten.

 

In de eerste ronde maakten Britt Blokland en Esmée van Wingerden hun opwachting in de categorie jeugd 1. Voor Britt was het haar rentree na een jaar van blessureleed. Desondanks wat kleine schoonheidsfoutjes wist ze een goede wedstrijd af te werken. Met een paar mooie scores eindigde ze in de top tien, op een nette 8eplaats.  

 

Het goud ging naar Esmée, die met de hoogste score op sprong en de tweede score op vloer overtuigend de eerste plaats in de meerkamp in de wacht wist te slepen.

 

’s Middags was het de beurt aan junior Nomie Bergwerff, die haar wedstrijd erg sterk begon. Met een 1eplaats op brug liet ze zich direct zien. Helaas verliep de oefening op de evenwichtsbalk niet helemaal foutloos, wat haar de nodige punten kostte. Nomie herpakte zich echter knap en turnde tweemaal een nette oefening op vloer en sprong, waardoor ze op een mooie 7eplaats eindigde.