• Opening NuBuiten

    NuBuiten

Officiële opening NuBuiten op locatie ‘Oude Station'

26-02-2019, 15:23 | Lezersnieuws | dick

Zaterdag 23 maart is het dan zover .. de officiële opening van NuBuiten! Zoals velen van jullie weten zijn we al een tijdje verhuisd van de Rivierdijk (Boven Hardinxveld) naar de Giessenzoom (‘Oude Station’, voormalig tegelhandel Modern) en hebben we in de tussentijd enorm veel werk verzet. Een splinternieuw gebouw voor houtopslag en kantoor, geheel in ‘Oude Station’-stijl. Een gigantische voorraad tuinhout, douglashout, schuttingen, bestrating, overkappingen en accessoires. En natuurlijk een volledig vernieuwde winkel én showterrein!

Uiteraard willen we onze nieuwe locatie en pand graag aan je laten zien en verder kennismaken. Kom ‘buitengewoon genieten’ en inspiratie opdoen op zaterdag 23 maart, uiteraard onder het genot van koffie, taart, een springkussen & popcorn voor de kleintjes. Neus eens rond in ons nieuwe kantoor, en laat je door onze medewerkers bijpraten over onze plannen voor de komende jaren. Bekijk het nieuwe tuinhout- en overkappingen-assortiment van 2019. Of maak kennis met onze nieuwe ‘AR-app’, waarmee je via een iPad of iPhone je nieuwe buitenverblijf (gratis!) kunt visualiseren in je eigen tuin!

Alleen op 23 maart: heel de dag 5% korting op directe afhaalorders! Daarnaast een grote uitverkoophoek met o.a. schuttingdelen, picknicktafels, speeltoestellen en bestrating.

Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: Giessenzoom 15 (‘Oude Station’)