• Oosters menu bij Aan Tafel in de Peulenhof

    Stockfoto

Oosters menu bij Aan Tafel in de Peulenhof

25-02-2019, 13:10 | Lezersnieuws | Debbie

Op woensdag 20 maart a.s. serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een Oosters menu. Als voorgerecht krijgt u Chinese tomatensoep. Daarna wordt er nasi geserveerd met kipsaté, ei, kroepoek en atjar. Als nagerecht zijn er vruchtjes met lychees.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers in de Peulenhof. Belangstellenden zijn vanaf 12.30 uur van harte welkom. De kosten bedragen €11, exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u €10,50. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 15 maart a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.
Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze cliënten. Daarnaast hebben wij een team voor professionele thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).