Open dag Calvijn druk bezocht

04-02-2017, 15:21 | Lezersnieuws | pk

Woensdag 1 februari was het een drukte van belang op de Open Dag van Calvijn. Ruim 340 leerlingen uit groep 7 en 8 namen woensdag een kijkje op Calvijn, onderdeel van Christelijke Scholengroep De Hoven.

In de lokalen presenteerden de docenten hun vak en konden de bezoekers actief aan de slag bij vakken als handvaardigheid, techniek, scheikunde en science. De bezoekers konden, indien gewenst, een rondleiding krijgen die verzorgd werd door de leerlingen die nu op Calvijn zitten.

Calvijn is school waar uitdagend wordt lesgegeven en waar prima begeleiding is. Op Calvijn kunnen leerlingen, vmbo gl/tl, havo, atheneum en techniekhavo volgen. Techniekhavo is een nieuw onderwijsconcept, dat uniek in Nederland is. Een echte havo met veel techniek!

Op Calvijn werken de leerlingen naast de boeken een gedeelte van de les met een eigen laptop. Op Calvijn word je goed begeleid als je een bepaald vak lastig vindt of wat extra ondersteuning nodig hebt. Zo hebben sommige leerlingen naast een klassenmentor nog een individuele mentor, die extra ondersteuning biedt.

Nog meer weten over Techniekhavo? Op woensdagmiddag 15 februari is er een doemiddag Techniekhavo. Via de site www.calvijn.csdehoven.nl kunnen de leerlingen zich aanmelden voor deze doemiddag.

Op maandag 6 en dinsdag 7 maart zijn de inschrijfdagen van Calvijn tussen 16.00 - 21.00 uur. Via de site van Calvijn kun u zich hiervoor aanmelden. Uiteraard is uw zoon/dochter hierbij ook van harte welkom. Voor meer informatie zie onze website www.calvijn.csdehoven.nl