• Open Huis druk bezocht.

Open Huis Willem de Zwijger druk bezocht.

02-02-2016, 14:30 | Lezersnieuws | W. de Kluijver

Afgelopen dinsdag hield het Willem de Zwijger College het jaarlijkse Open Huis. Op deze avond waar de school zich presenteert met allerlei vakken, krijgen basisschoolleerlingen en hun ouders een goede indruk van de school. Belangrijk is ook wat de school naast de reguliere vakken biedt. De Willem in Hardinxveld kenmerkt zich als een school "dichtbij huis", goede leerlingbegeleiding, kleinschaligheid en het bieden van kansen aan alle niveaus.

Behalve spektakel bij natuur/scheikunde en het ontleden bij biologie was ook de presentatie van de Sportklas een enorm succes. Bij de informatie over het College konden ouders hun kennis testen via Kahoot een quizachtige manier van lesgeven, die op de Willem met regelmaat wordt ingezet.

De rondleiding door de brugklassers werd enorm gewaardeerd door de ouders en de leerlingen kregen dan ook regelmatig complimenten hiervoor.

Sommige ouders én leerlingen vonden het zo gezellig dat zij nog lange tijd bleven hangen. Wij willen dan ook graag alle ouders bedanken voor hun belangstelling.