Opening zorgcentrum Pedaja

13-05-2019, 11:58 | Lezersnieuws | Debbie

Na anderhalf jaar verbouwen en renoveren is Waardeburgh zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam compleet verbouwd tot een prachtig zorgcentrum. De complete begane grond is aangepast, waardoor de ingang verplaatst is en er een mooie centrale hal is gecreëerd. Hier zijn een winkel, kapper, fysiotherapeut en de podotherapeut gevestigd. Daarnaast is het restaurant opgefrist en aangekleed met nieuw meubilair en is er gezellige koffiehoek. Ook zijn de woongroepen helemaal aangepast naar een eigentijdse en huislijke omgeving, waar onze bewoners zich helemaal thuis voelen. Waardeburgh is trots op het resultaat en daarom is er een open huis!

Geinteresserden zijn op donderdag 16 mei a.s. tussen 14.30 uur en 17.00 uur van harte welkom tijdens de officiële opening van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam.

Na de openingswoorden van Peter de Wit, bestuurder van Waardeburgh, en burgermeester Dirk Heijkoop wordt de openingshandeling om 15.30 uur verricht door burgemeester en een bewoner van zorgcentrum Pedaja. Vervolgens kunnen de bezoekers deelnemen aan een rondleiding en ontmoeten zij medewerkers van de zorg die graag vertellen hun werk in het zorgcentrum.

Het adres is Claversweer 1 in Hardinxveld-Giessendam. Meer informatie over Waardeburgh kunt u vinden op www.waardeburgh.nl.

U bent van harte welkom!