• Goed belicht

    Museum De Koperen Knop
  • Goed belicht

    Museum De Koperen Knop

OPROEP DEELNAME EXPOSITIE

06-12-2017, 16:01 | Lezersnieuws | Museum De Koperen Knop

Opnieuw krijgt de amateurkunst een verkoopexpositie in Museum De Koperen Knop. Deze keer valt de keuze op foto's en op ruimtelijk werk. Iedereen die aan deze expositie, getiteld Goed Belicht, wil deelnemen kan zich tot en met 13 januari 2018 aanmelden. Een aanmeldformulier vindt u op de website van het museum of kunt u in het museum afhalen.

Het is inmiddels een vaste gewoonte geworden dat Museum De Koperen Knop amateurkunstenaars een mogelijkheid tot exposeren biedt. Onder de veelzeggende titel Goed Belicht is het nu de beurt aan amateurfotografen en aan amateurkunstenaars die beelden en ander ruimtelijk werk maken.

Iedereen die mee wil doen moet een aanmeldformulier invullen en deze tijdig insturen aan het museum. Op dat formulier staan ook de voorwaarden, die bij deze expositie van toepassing zijn. Er kunnen maximaal twee werken per deelnemer worden aangeboden. Al het werk moet direct te plaatsen of op te hangen, dus ingelijst, zijn.

Er is deze keer geen speciaal thema aan de expositie verbonden, dus u bent vrij om in te zenden wat u wil. Wel zal de voorbereidingscommissie van de expositie het werk op geschiktheid voor de expositie bekijken. Om voldoende tijd te hebben voor de voorbereiding van de expositie kan er tot en met 13 januari 2018 worden ingezonden. De expositie loopt van 1 februari tot en met 3 maart 2018.

De aanmeldformulieren kunnen worden gedownload van de website www.koperenknop.nl. U kunt de formulieren ook ophalen in het museum: Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam, open van dinsdag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.