• Gezonde voeding

    D. Vogel

OUDERS VOOR ELKAAR met als thema “Gezonde voeding voor uw kind”

17-04-2019, 10:15 | Lezersnieuws | Davinia

Gezonde eetgewoonten zijn een belangrijk onderdeel van de opvoeding. Maar wat is nou eigenlijk gezonde voeding? Wie in het schap met snoep van de supermarkt kijkt, zal het opvallen: veel merken claimen verantwoorder te zijn dan het snoep dat we al jaren kennen. Op de verpakking staat bijvoorbeeld: ‘geen toegevoegde suikers’ en ‘vrij van E-nummers’. Hoe moeten we hier naar kijken? Als opvoeder is het moeilijk om goede en gezonde voedselkeuzes te maken voor je kind.

Op vrijdagochtend 10 mei staat OUDERS VOOR ELKAAR van Servanda in het teken van gezonde voeding voor kinderen. Ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp.

Tessa Klop, (kinder)diëtist van Diëtheek komt deze ochtend vormgeven. Zij neemt de aanwezigen - mee in de wereld van gezonde voeding. Daarbij is voldoende ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen en het stellen van vragen.

Bibliotheek AanZet Hardinxveld zorgt voor een boekentafel vol interessante boeken rondom het thema en een handige boekenlijst om mee te nemen.

U bent 10 mei van harte welkom bij Servanda, Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. De avond is van 9:00 tot ongeveer 11:00 uur; inloop vanaf 8:45 uur. Deelname is € 2,50 inclusief koffie/thee.

OUDERS VOOR ELKAAR vindt één keer per maand plaats met afwisselende thema’s.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door Davinia een e-mail te sturen via d.vogel@servanda.nl of via telefoonnummer 06 – 82 32 77 52