• Het team van Seniorweb Hardinxveld-Giessendam

    Wesley van Gurp - Servanda

Seniorweb start het nieuwe seizoen bij Servanda

13-09-2018, 17:46 | Lezersnieuws | Arie

Na lange tijd en naar volle tevredenheid gast te zijn geweest bij “De Lange Wei” vindt Seniorweb Hardinxveld-Giessendam vanaf september 2018 onderdak bij Servanda.

Elke donderdag is er tussen 14:00 en 16:00 spreekuur, waar u (gratis) terecht kunt met al uw vragen en problemen op digitaal gebied.

Daarnaast verzorgen wij individuele en groepslessen in onder andere: Windows basis, Windows onderhoud en beveiliging, Windows fotobeheer, Windows fotoalbums maken, werken met Android tablet/smartphones en met Apple tablets/smartphones (iPad/iPhone).

Ook is het mogelijk om op weg geholpen te worden met onder andere: e-mailen (verschillende programma’s), internetten, het ordenen van uw bestanden, overdracht van bestanden (foto’s) van het ene naar het andere apparaat en gebruik maken van zogenaamde clouddiensten.

De laatste jaren is er een stijgende behoefte geconstateerd aan hulp bij het gebruik van apparatuur die speciaal gericht is op de zorg. Denk daarbij aan de iPad die wordt ingezet om artsen en verpleegkundigen, maar ook familie in staat te stellen om op eenvoudige manieer contact te leggen met iemand. Wij kunnen u ook met dit soort zaken helpen.

Als u kiest voor privélessen, kunnen we veel beter inspelen op uw persoonlijke behoefte. Zo kunnen we zowel het lespakket, als de lesduur aanpassen aan uw wensen. Ook als u met ongebruikelijke lesvragen komt, zullen we ons uiterste best doen om daaraan te voldoen, mits op digitaal gebied.

Graag geven we u ook aankoopadviezen. Door gebrek aan kennis worden vaak verkeerde, te dure of te trage apparaten aangeschaft, of sluit het gekochte apparaat niet aan bij wat u eigenlijk had gewild.

Lessen worden, indien enigszins mogelijk, gegeven bij Servanda. Echter, indien u, vanwege bijvoorbeeld uw gezondheid, hieraan niet kunt voldoen, zijn wij bereid om bij uitzondering bij u aan huis les te geven.

Lessen kosten bij ons €10 per lesuur. Als extra komen daar kosten voor eventuele lesboeken, hand-outs of benodigde (rand-)apparatuur bij.

Ons bezoekadres is: Servanda, Scheldestraat 1, Hardinxveld-Giessendam.

U kunt zich opgeven voor lessen door te bellen met: 06 – 27 38 37 08 of direct met Servanda.