Snackmenu bij Aan Tafel in de Peulenhof

07-05-2019, 09:25 | Lezersnieuws | Debbie

Op woensdag 15 mei a.s. serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een lekker snackmenu. Als voorgerecht krijgt u gebonden groentesoep. Daarna wordt er frikandel of kroket geserveerd met aardappelkroketten, appelcompote en rauwkost. Als nagerecht is er chocoladevla.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers in de Peulenhof. Belangstellenden zijn vanaf 12.30 uur van harte welkom. De kosten bedragen €11,00  exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u €10,50. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 10 mei a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.

 

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

 

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.