• Team Blokland Bouwpartners

    -
  • Hoofdsponsor Tegelidee BV

    -

Team Blokland Bouwpartners neemt deel aan de Alpe d’HuZes

24-05-2018, 15:03 | Lezersnieuws | Arie

Bijna een jaar geleden ontstond bij Blokland Bouwpartners het idee met een groot deel van de collega’s deel te nemen aan de Alpe d’HuZes in 2018. Inmiddels is het bijna zover en zijn we trots op onze voorbereiding.

Met een team van 14 collega’s, waarvan 9 sportieve deelnemers, heeft Team Blokland Bouwpartners de voorbereiding op de grote uitdaging die wacht, bijna afgerond. Er is veel tijd gespendeerd aan het promoten van onze deelname, het zoeken naar sponsoren en uiteraard ook het sportief voorbereiding op de uitdaging die voor ons ligt.

Inmiddels heeft Team Blokland Bouwpartners al een heel mooi sponsorbedrag weten in te zamelen waarmee de KWF Kankerbestrijding gesteund wordt in het onderzoek naar en de strijd tegen kanker.

Helpt u ons met nog net dat kleine beetje extra sponsorgeld? Graag! Dat kan door de website www.teambloklandbouwpartners.nl te bezoeken!

Tijdens onze sportieve prestatie op donderdag 7 juni a.s. zijn we ook live te volgen! Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Kijk dan ook op hierboven vermelde website.

 

Team Blokland Bouwpartners

Onze hoofdsponsoren: