• T@B-volkswagenbus

    T@B
  • Koeken uitdelen

    T@B
  • Gesprekken bij de Wielewaal

    T@B

Tournee door dorp groot succes

20-03-2018, 09:26 | Lezersnieuws | T@B

Afgelopen weken heeft de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) een tournee gemaakt door het dorp. Met klassieke volkswagenbussen ging de lokale partij door het dorp en voerde zij op verschillende locaties gesprekken met inwoners. Ook bezocht de T@B de verzorgingstehuizen in het dorp en trakteerde op koek.

 

Vooruit

“Afgelopen weekend was de afsluiting van de tour. Maar we zijn niet alleen tijdens verkiezingen in het dorp. Om te luisteren naar inwoners bezoeken we markten en braderieën. Dan praten we over zaken die spelen, maar ook over zaken die we willen bereiken. De klassieke volkswagenbus is een knipoog naar onze verkiezingsslogan ‘Vooruit met ons dorp!’, zegt T@B-lijsttrekker Kor Nederveen.

 

Video’s

De T@B heeft twee video’s gemaakt waarin zij laat zien welke successen afgelopen vier jaar zijn geboekt en wat de T@B komende periode wilt bereiken. “Onze inwoners kunnen het lezen in onze folders, op de website, maar ook zien in twee pakkende video’s. Zelfs de partijcaravan hebben wij voorzien van een beeldscherm, zodat voorbijgangers even kunnen kijken”, aldus Nederveen.

 

Koeken

De lokale partij hield onlangs een bijeenkomst voor ouderen, maar bezocht zaterdag 17 maart ook drie verzorgings- en verpleegtehuizen in het dorp. In De Lange Wei, de Tiendwaert en Pedaja brachten kandidaten van de T@B-kandidatenlijst lekkere koeken en voerden ze gesprekken met bewoners.