• Cadeaucard TravelCheq

    Christian Verschoor

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard!

03-12-2018, 14:49 | Lezersnieuws | Christian

Graag willen wij jullie kennis laten maken met TravelCheq, een initiatief van Christian Verschoor van Verschoor Reizen. 

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard die je bij meerdere reisaanbieders in kunt leveren en daarmee dus het perfecte cadeau om te geven én te ontvangen.

Met TravelCheq is de reiziger niet meer beperkt tot één reisaanbieder, maar boekt de reiziger de volgende reis gemakkelijk met de TravelCheq bij zijn of haar favoriete reisorganisatie. Ze voeren de code in bij het boeken en de waarde van de TravelCheq wordt automatisch in mindering gebracht op de reissom. 

Met de TravelCheq geef je een uniek cadeau. Dit unieke cadeau kan besteed worden bij verschillende reisorganisaties voor bijvoorbeeld een zomervakantie, wintersportvakantie of cruise! De waarde van de TravelCheq blijft geldig en hoeft niet in één keer besteed te worden.

Oprichter van TravelCheq, Christian Verschoor: “ Ik vind het geweldig om te ervaren dat de TravelCheq met veel enthousiasme wordt ontvangen bij zowel de reisorganisaties als bij de reizigers. Door de introductie van de TravelCheq kunnen wij met elkaar alle mooie reizen onder de aandacht brengen van de reizigers, waardoor we nog meer vakantiegangers blij kunnen maken en de markt kunnen vergroten”, aldus Christian Verschoor.

Wil je dat de TravelCheq ook bij jou te besteden is? Neem dan contact op met Team TravelCheq via info@travelcheq.com