Uitverkoop De Jonge in De Zes Molens

30-06-2016, 08:50 | Lezersnieuws | De Lange Wei

Modehuis De Jonge houdt dinsdag 12 juli uitverkoop in locatie De Zes Molens in Hoornaar. "De Jonge is van 10.00 tot 12.00 uur met hun mobiele verkoop aanwezig in ons atrium. U bent van harte welkom binnen te lopen om te kijken of er leuke koopjes voor u tussen hangen", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn locatie De Zes Molens.

Modehuis De Jonge gaat al ruim 25 jaar met hun mobiele verkoop langs verzorgings- en verpleeghuizen in de regio's Zuid-Holland, Brabant en Zeeland

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.