• OKK'70 Kampioen!

    Brian Cleton

Volleyballers OKK'70 Heren 1 kampioen!!

07-04-2019, 12:18 | Lezersnieuws | Wouter

Voor het eerst sinds de geschiedenis van volleybalvereniging OKK'70 heeft het eerste herenteam rechtstreekse promotie afgedwongen naar het hoogste regionale niveau, Derde Divisie, door kampioen te worden in de Promotieklasse A.

Na een nipte promotie naar de Promotieklasse een jaar eerder was het doel vooral gericht op handhaven. Halverwege het seizoen werd echter duidelijk dat de mannen onder leiding van trainer en coach Arie de Ruiter op weg waren clubhistorie te schrijven: Twee keer achter elkaar promoveren en überhaupt kampioen worden in de Promotieklasse.

Na het puntverlies van nummer twee VC Krimpen in Sliedrecht vrijdagavond werd duidelijk dat de Hardinxveldse mannen een 4-0 overwinning nodig hadden tegen Move4U uit Vlaardingen. Ondanks een moeizame start wisten ze met degelijk spel, goede servicedruk en krachtige aanvallen de tegenstander het steeds moeilijker te maken waardoor (weliswaar onverwacht) de mannen als kampioen het veld af stapte!

Komende vrijdag zullen de mannen hun laatste wedstrijd spelen in Sporthal de Wielewaal tegen Sliedrecht Sport. Om 20:30 start de wedstrijd, na afloop zullen de mannen gehuldigd worden.