• Goede gesprekken in de T@B-tent

    T@B
  • T@B deelt warme chocolademelk uit

    T@B
  • T@B-tent op moonlight shopping

    T@B

"Warmte, wensen en goede gesprekken bij ons in de tent"

03-12-2017, 11:40 | Lezersnieuws | T@B

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Met een wensboom werden bezoekers van de moonlight shopping verrast bij de tent van de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B). Op vrijdag 1 december 2017 stond de lokale partij met haar T@B-tent op het dorpsevenement op de Buurt in Boven-Hardinxveld. Inwoners konden briefjes met een wens op de wensboom prikken. "Op deze manier kunnen onze inwoners een wens doen en kunnen we dit meenemen in ons verkiezingsprogramma", zegt T@B-fractievoorzitter Kor Nederveen.

Betrekken

Dick Fijnekam is bestuursvoorzitter van de T@B. Hij vult Nederveen aan: "Op deze manier betrekken wij onze inwoners bij ons verkiezingsprogramma. Het is eigenlijk hun programma. Er zitten wensen bij, zoals minder rode paaltjes in Boven-Hardinxveld, flexibelere bestemmingsplannen en behoud van winkels in ons dorp. Mooie wensen waar we al mee aan de slag zijn of die we verder oppakken. Als zaken niet haalbaar zijn, dan voeren we daarover ook het gesprek. Deze maand stellen onze leden het verkiezingsprogramma vast".

Fototentoonstelling

In de verwarmde T@B-tent was ook een fototentoonstelling van de lokale partij. Bezoekers zagen foto's van bijzondere gebeurtenissen en bereikte successen in de afgelopen periode. Ook deelde de partij een flyer uit met de bereikte resultaten.

Chocolademelk

Naast de wensboom en de fototentoonstelling kregen bezoekers gratis warme chocolademelk van de T@B. "Het is koud buiten. Onze inwoners kunnen zich bij ons opwarmen onder het genot van warme chocolademelk. Warmte, wensen en goede gesprekken bij ons in de tent", aldus T@B-bestuursvoorzitter Fijnekam.