• Winkelteam Welkoop Giessenburg

    Eigen fotograaf

Welkoop wederom verkozen tot Beste Tuin- en Dierenspeciaalzaak van Nederland.

28-09-2017, 10:30 | Lezersnieuws | Hans van Hooren

September 2017 - Welkoop heeft de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorieën Tuin- én Dierenspeciaalzaken gewonnen. Uit het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' kwam Welkoop wederom als winnaar uit de bus.

'Trots op de hoge waardering van onze klanten'

'Voor het 4e jaar op rij winnen we de prijs van Beste Dierenspeciaalzaak en voor het 3e jaar op rij de prijs van Beste Tuinspeciaalzaak', aldus Adriaan Ritmeester van Welkoop Giessenburg. 'Welkoop slaagt er daarmee duidelijk in het verschil te maken. Klanten kunnen terecht in toegankelijke winkels met onze deskundige en gemotiveerde medewerkers. In onze winkels spelen we in op de groeiende behoefte van klanten aan informatie en inspiratie via workshops. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van het gazon of het houden van kippen. Deze workshops zijn steevast snel volgeboekt. Daarnaast kan onze klant op onze website 24/7 terecht voor inspiratie, voorraadinformatie of om een product online te bestellen. Dat wordt enorm gewaardeerd en daar zijn we erg trots op'.

Beestje blij, baasje blij

'Het winnen van de prijzen voor Beste Tuin- en Dierenspeciaalzaak maakt ons trots, maar ook blij. Dat is ook het motto van de promotie die Welkoop gestart is vanwege Dierendag. De komende weken tot Dierendag krijgt elke klant een zakje met zogenaamde Blije Dieren. Dat zijn dierenmaskertjes waar je leuke foto's mee kunt maken om ze te delen op Facebook, Instagram of Twitter. Bij Welkoop dus overal blije gezichten', zegt een blije Adriaan Ritmeester.

Over Welkoop

Met 150 winkels én een webwinkel, is Welkoop hét merk met verstand van tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat, dat is waar het bedrijf goed in is. Het assortiment kent vijf werelden die in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier.

Einde persbericht

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van der Borg, 0318 - 43 22 02, e-mail ivanderborg@welkoop.nl. Graag verwijzen wij u ook naar de perspagina van Welkoop: https://www.welkoop.nl/voor-de-pers