• Winnaars Raymond en Sharona

    Cor den Boer

Winnaars Facebook-actie TTV Drivers

12-06-2018, 14:20 | Lezersnieuws | Adriaan

Afgelopen maandagavond werden de kersverse winnaars van de Facebook like-en-deel actie in het zonnetje gezet. TTV Drivers verlootte in mei 2 gratis lidmaatschappen onder de deelnemers. Raymond en Sharona zijn de gelukkige winnaars en mochten uit handen van voorzitter Adriaan van Vliet deze leuke prijs ontvangen.

Raymond dacht er al een tijdje aan om langs te komen op de tafeltennisvereniging en besloot gelijk op het Facebookbericht te reageren. Tot zijn verrassing kreeg hij 4 weken later een uitnodiging om samen met een introducé langs te komen op de vereniging. Na de uitreiking van de prijs werd er natuurlijk lekker getafeltennist en een drankje gedronken.

Vindt je tafeltennissen leuk en wil je het eens proberen? Kom dan gezellig op maandagavond 20:00 of woensdagmiddag 16:00 naar het achterste gedeelte van sporthal De Appelgaard. Vanwege het lage risico op blessures kan het door mensen van alle leeftijden en allerlei condities worden gedaan.

Je kunt contact opnemen met trainer Ben de Hoop via telefoonnummer 06-55026439. Voor meer informatie kun je kijken op www.ttvdrivers.nl en www.facebook.com/tafeltennisverenigingDrivers/.