• Op de bovenverdieping vindt u baby en kinderspullen.

    M.Colijn

Kringloop De Cirkel kan het Hobbelpaardje niet vervangen.

18-02-2020, 12:26 | Lezersnieuws | Tineke Peursem

 We weten inmiddels allemaal dat  het Hobbelpaardje echt haar deuren heeft gesloten. Erg triest allemaal.

Als kringloop hebben wij nagedacht of dat we dit gemis in ons dorp toch een beetje goed kunnen maken. Daarom zijn we bezig om de linkerhoek van de bovenverdieping tot een kinderhoek te creëren. In deze hoek vindt u op dit moment al ledikantjes, maxicosi's, kinderwagens, kinderkleding, buitenspeelgoed, noem maar op.

We weten dat wij het Hobbelpaardje nooit kunnen vervangen maar we hopen dat we met dit stapje toch jonge gezinnen kunnen helpen om  aan goedkope spulletjes te komen. Daarnaast denken we ook aan alle oppas oma's, opa's, buurvrouwen en tantes die ook een bedje, wandelwagen, maxicosi o.i.d. nodig hebben.

Wanneer u wat inleverde bij Het Hobbelpaardje en het werd verkocht, deelde u mee in de winst. Dit concept kunnen  wij helaas niet voortzetten.  Daar in tegen gaat onze opbrengst volledig naar goede doelen.  We hopen van harte dat de mensen  bereidt zijn om baby-,en kinderkleding en andere benodigdheden bij ons in willen leveren. Op deze manier hopen we dat wij als Cirkel een klein steentje bij kunnen dragen aan het gemis van Het Hobbelpaardje in ons dorp.