• Eén van de jubilerende vrijwilligers van De Lange Wei ontvangt een bloemetje van vrijwilligerscoordinator Francis 't Hooft. Op de achtergrond: Bestuurder Sander van IJsseldijk

    De Lange Wei

De Lange Wei bedankt haar vrijwilligers met feestelijke avond

12-12-2019, 15:46 | Lezersnieuws | Mirjam

Op dinsdag 10 december organiseerde De Lange Wei voor haar ruim 250 vrijwilligers het jaarlijkse winterfeest in het feestelijk versierde Atrium van De Lange Wei. 23 vrijwilligers werden deze avond speciaal in het zonnetje gezet: zij zijn al tussen de 10 en zelfs 35 (!) jaar actief als vrijwilligers.  

Sander van IJsseldijk, sinds 1 november de bestuurder van De Lange Wei, sprak niet alleen de jubilarissen, maar alle vrijwilligers - van beide locaties - dankbaar toe:

"Wat fijn dat jullie gekomen zijn! We willen graag de rollen vanavond omdraaien en nu eens voor u zorgen. Ik doe zo m’n jasje uit", grapte hij. Om serieus te vervolgen: "Dankzij jullie kunnen we meer betekenen voor onze cliënten. Onze zorg wordt beter dankzij jullie inzet. En het mooie is: vrijwilligers betekenen veel voor De Lange Wei, maar De Lange Wei betekent ook veel voor vrijwilligers. Dat horen we regelmatig terug. Vrijwilligers geven aan dat ze er van genieten om er aan bij te dragen dat onze bewoners het naar hun zin hebben. Het is prachtig om dat te horen én merken." 

De feestelijke avond was uitstekend verzorgd door de medewerkers van de keuken van De Lange Wei. Alle vrijwilligers gingen na afloop van de avond met een mooi kerstpakket voldaan naar huis.