• Vrienden van De Lange Wei konden in de decembermaand nog twee mooie cadeaus overhandigen: een duofiets en robotkatten

    De Lange Wei

Vrienden van De Lange Wei gul voor de cliënten

18-12-2019, 14:10 | Lezersnieuws | Communicatieadviseur

De cliënten van De Lange Wei worden deze decembermaand bepaald niet vergeten! Stichting Vrienden van De Lange Wei slaagde er in om veel donaties in te zamelen. Daardoor konden zij nog twee prachtige cadeaus schenken.  

Begin december kwamen twee Pieten De Lange Wei binnenfietsen op een gloednieuwe, blinkende elektrische duofiets. Een prachtig geschenk, waar onze bewoners bij goed weer geweldig van zullen genieten. Wat is er nou leuker dan lekker naar buiten gaan, fietsen in de vertrouwde omgeving en herinneringen ophalen!  

En op dinsdag 17 december kwamen de Vrienden met nog een prachtig geschenk: robotkatten. Deze aaibare pluchen dieren zorgen bij bewoners voor een huiselijk en kalmerend gevoel. De katten liggen graag op schoot en spinnen dat het een lieve lust is. Voor mensen die altijd een kat hadden, maar niet meer zelf voor een huisdier kunnen zorgen, is het iets heel bijzonders. Deze katten konden worden aangeschaft dankzij de opbrengsten van de jaarlijkse bingo-avond. Alie Kroon en Anja den Breejen van de Vrienden van De Lange Wei brachten de robotkatten zelf naar de diverse huiskamers, waar ze enthousiast werden ontvangen.  

Hartelijk bedankt aan alle donateurs en aan onze actieve Vriendenstichting!