• Het kampioensteam HKC F1

    Korfbalvereniging HKC
  • Het kampioensteam HKC E4

    Korfbalvereniging HKC

Meer najaarskampioenen bij HKC

10-10-2019, 20:54 | Lezersnieuws | Communicatiecommissie

HKC F1 is kampioen!

Met een overtuigende winst op Kinderdijk F1 in de 5e wedstrijd van de competitie wist HKC F1 het kampioenschap 1 wedstrijd voor het einde van de competitie binnen te halen.

Verder ingedeeld in een poule met PKC / SWKGroep F2 en Albatros F3 werden alle wedstrijden door HKC F1 in een ruime winst omgezet en speelde het team 80% van de tijd door inzet van de super speler bij de tegenpartij met 4 tegen 5 tegenstanders. Nog één wedstrijd buiten waarin F1 zoveel mogelijk doelpunten voor de actie van Esther Moen voor het KWF hoopt te gaan scoren.

De toppers uit dit team Marinthe, Stacey, Evy, Lukas, Levi en Sebas gaan hier als team hun uiterste best voor doen.

Hierna volgt een nieuwe competitie in de zaal waarin hopelijk meer tegenstand voor HKC F1 zal zijn.

 

HKC E4 is kampioen!

Een nieuw seizoen een nieuwe uitdaging, van tweedejaars F’jes naar eerstejaars E’tjes. Een hogere korf een grotere bal, niet meer verdedigd schieten. Allemaal nieuwe spelelementen om rekening mee te houden. Voor de ene speler een groter uitdaging dan voor de andere. Al met al gingen de kids al snel gewoon weer verder waar ze vorig jaar waren gebleven, leuk en gezellig als “team” samenspelen, plezier maken én winnen! Door de nieuwe onderdelen van het spel, moesten we als team nog beter samenspelen. Het veldspel werd als snel een stuk afwisselender. Mooie afstandsschoten werden afgewisseld door fraaie doorloopballen én de eerste strafworpen vlogen er in 1 of soms 2 keer in. Dex, Jette, Linde, Lotte, Mees den Breejen en Mees van Buren (Bouwe voor insiders) wat zijn jullie toppers! Nog een wedstrijd buiten bikkelen en dan op naar een mooi zaalseizoen.

Op de foto ook coach Michel Aanen, trainer Christie Verschoor en sponsor dhr. J. den Breejen van Deltabrug Beheer BV.