• Overzicht plan IJzergieterij en plattegronden

    NVT

Veel belangstelling voor De IJzergieterij

14-11-2019, 11:22 | Lezersnieuws | Gebroeders

Op donderdag 30 oktober jl. werd in het gemeentehuis Hardinxveld-Giessendam een inloopavond georganiseerd. Tijdens deze avond konden omwonenden en geïnteresseerden kennis nemen van het vastgestelde Stedenbouwkundig Programma van Eissen (SPvE), het Voorontwerp Bestemmingsplan (VO-B) en de stand van zaken omtrent de invullen van het plan De IJzergieterij. Om de plannen inzichtelijk te maken werden een aantal presentatiepanelen opgesteld.

Naast de ontwikkelaar Gebroeders Blokland waren deze avond medewerkers van Kuiper Compagnons (stedenbouwkundig bureau), SpaceValue (supervisor van het plan), De Zwarte Hond (architect), Soelaas Milieu Advies (civiel adviseur) en de projectleider en team leefomgeving van de gemeente aanwezig. 

Naast de honderden belangstellenden die al ingeschreven staan als geïnteresseerde voor dit project hebben zich deze avond wederom een groot aantal belangstellenden aangemeld. Tijdens de inloopavond hebben we vanuit de omgeving en de geïnteresseerden nuttige reacties ontvangen. Momenteel ligt het Voorontwerp Bestemmingsplan ter inzage bij de gemeente.