Mensen

H'VELD-G'DAM Afgelopen maandag werd het landelijke frituurevenement 'Frituur wereld event' georganiseerd door de Profri (vakvereniging van professionele frituurders) waar De smaak van Klaas Vaak in Hardinxveld ook bij aangesloten is, in samenwerking met het Nederlands Frituurcentrum.
H'VELD-G'DAM Iedere dag vieren gemiddeld 41 duizend mensen die in Nederland zijn geboren hun verjaardag. Vorige week, op 25 september, was het aantal jarigen met 43.873 het hoogst. September is überhaupt de drukste verjaardagsmaand, zo blijkt uit cijfers van het CBS.
Advertorial
H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is...
H'VELD-G'DAM Een felicitatie voor mevrouw J. van Tuijl-Donker die 40 jaar heeft gecollecteerd voor de Nierstichting. Ze krijgt daarom een mooi beeldje en een bis bloemen overhandigd door mevrouw Kentie van de Nierstichting. De volgende collecte vindt plaats van 15 tot en met 21 september.
GORINCHEM Overnachten in B&B's wordt steeds populairder. Logisch, want het is een heerlijke manier om een streek maar ook de bewoners op een ontspannen manier te leren kennen. Ook in onze regio zitten echte pareltjes, maar je moet ze net weten te vinden.
Advertorial
H'VELD - G'DAM Winkeliersvereniging De Giessenhof organiseert vrijdag 14 december van 18.00 tot 21.00 uur een pleinproeverij/kerstmarkt in Den Bogerd....
H'VELD-G'DAM Nog een bijzonder bezoek aan een diamanten echtpaar. Burgemeester Dirk Heijkoop feliciteerde samen met zijn vrouw de ouders van Wethouder Jan Nederveen met hun 60-jarig huwelijk. Gefeliciteerd, meneer en mevrouw Nederveen-de Krijger!
H'VELD-G'DAM Het komt niet vaak voor dat burgemeester Dirk Heijkoop een oud-collega feliciteert met het zestigjarig huwelijk. ,,We kennen elkaar nog van het ziekenhuis waar ik ooit gewerkt heb", vertelt hij. Veel geluk toegewenst, meneer en mevrouw Van der Zee-Plasman.
Advertorial
Vlak bij de Nationaal Park De Biesbosch ligt Hardinxveld-Giessendam. Hardinxveld-Giessendam is een ideale plek om te verblijven als je het natuur- en recreatiegebied de...
H'VELD-G'DAM Ze is pas 24 jaar, maar heeft haar passie gevonden in het ondersteunen van rouwdragenden. Chantal van Wijngaarden wil de ervaring en troost, die ze kreeg bij het overlijden van haar vader in 2011, doorgeven aan anderen door te spreken op uitvaarten. ,,Ik krijg regelmatig een brok in mijn keel, maar het lukt goed om mijn eigen...
H'VELD-G'DAM Echtpaar Faro-van Kekerix kreeg woensdag 21 augustus bezoek van burgemeester Dirk Heijkoop. Samen met zijn vrouw ging hij op visite bij het diamanten echtpaar dat 60 jaar geleden in het huwelijksbootje stapte.
GORINCHEM Maandagmiddag bezocht burgemeester Reinie Melissant-Briene het echtpaar Van 't Verlaat-Brand om hen te feliciteren met hun 60-jarige huwelijksjubileum.