Deel je nieuws

Dubbele winst voor de Regenboogschool

De beide wisselbekers van het jaarlijkse Rabobank-schoolkorfbaltoernooi gaan naar Boven-Hardinxveld. Zowel het eerste aspirantenteam als het eerste pupillenteam van de Regenboogschool zijn ongeslagen kampioen geworden. Het Rabobank-schoolkorfbaltoernooi is dit jaar verdeeld over twee middagen.

"Wie was de Fitste Familie van Inner Stance Hardinxveld?"

"Fitte families en synchroon burpees. WAAT?!"

Families met alle leeftijden kwamen afgelopen weekend naar Inner Stance in Hardinxveld voor de Fittest Family competitie.

Wie van deze familie's mag zich de fitste van Inner Stance Hardinxveld noemen?

Hardinxvelde schrijfster Ineke Kraijo genomineerd voor prestigieuze Thea Beckmanprijs

Het boek ‘Over de grens’ van  schrijfster Ineke Kraijo is een van de tien kanshebbenden op de Thea Beckmanprijs, de belangrijkste prijs voor historische jeugdboeken in Nederland en Vlaanderen.

 

Het Alzheimertrefpunt Giessenlanden organiseerde een rondleiding in het Gorcums museum voor mensen met dementie

Het Alzheimertrefpunt Giessenlanden organiseerde afgelopen vrijdag een rondleiding in het Gorcums museum voor mensen met dementie, een bijzondere ervaring.

Opening Pedaja druk bezocht

Na anderhalf jaar verbouwen en renoveren zit de enorme klus in Waardeburgh zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam erop. Donderdagmiddag 16 mei jl. werd Pedaja officieel heropend!

NPV verbindt jong en oud

De Nederlands Patiëntenvereniging (NPV) afdeling Hardinxveld-Giessendam is te gast geweest in groep 6b van de Koningin Wilhelminaschool. De kinderen hebben geleerd dat de NPV zich inzet voor 'Zorg voor het leven'.

Kinderen brengen een bezoek aan de brandweerkazerne

Schoolkinderen van SO1 De Rank uit Sliedrecht brachten maandag 13 mei een bezoek aan de brandweerkazerne van Boven Hardinxveld .Dit deden ze naar aanleiding van het thema Brandweer. Ze hebben daar enorm van genoten en veel geleerd. 

Gymnastiekvereniging OKK kijkt terug op geslaagd feest voor de leden

Gymnastiekvereniging OKK bestaat dit jaar 100 jaar en viert dit een heel jaar lang met diverse activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag 18 mei organiseerde de vereniging alweer haar derde jubileumjaar activiteit.

Gratis proeflessen bij muziekvereniging Da Capo in Giessenburg

GIESSENBURG - In maart en april deden leerlingen van groep 5 en 6 van CBS De Hoeksteen en OBS Het Tweespan mee aan het muziekproject Windkracht 6. Zij hebben van alles geleerd over blaasmuziek en de verschillende muziekinstrumenten.

Pauw Stasse wint met ruim verschil

Zaterdag 18 mei werd er door de vissers van 't Voorntje een wedstrijd gevist die meetelde voor de wisseltrofee. Vislocatie de Linge bij Kedichem. Onder zeer mooie weers-omstandigheden werd er redelijk vis gevangen. Pauw Stasse werd met ruim verschil winnaar 4282 gram.

Pagina's