Deel je nieuws

Hardinxveld overtuigt met knappe zege op Schelluinen

Hardinxveld heeft voor de competitie een overtuigende zege geboekt in de uitwedstrijd bij Schelluinen. Met vier punten uit de eerste vier competitiewedstrijden ging Hardinxveld op bezoek bij het tot dusver ongeslagen Schelluinen.

Vriendenschaar net geen succes tegen koploper

Het ongenaakbare Nieuwerkerk, dat alle wedstrijden in deze overgangsklasse had gewonnen, was j.l. zaterdag de tegenstander van het in de onderste regionen staande Vriendenschaar.

HKC loepzuiver tegen Dindoa: 30-12

Na twee wedstrijden op vreemde bodem mocht HKC het op eigen veld opnemen tegen middenmoter Dindoa uit Ermelo. Een goede gelegenheid voor HKC om ook in de laatste wedstrijd van de heenronde van dit veldseizoen zonder puntverlies te blijven.

HKC Midweek herhaalt succes!

In navolging op hun historisch kampioenschap eerder dit jaar, schrijft HKC Midweek wederom geschiedenis met haar 2e kampioenschap.

Enquête Fietsstad 2020

Enquête Fietsstad 2020

 

U fietst vast wel eens in uw gemeente rond, dus vragen wij:

Bent u tevreden over de fietsvoorzieningen
(fietspaden, drempels, rotondes, stallingsmogelijkheden enz.)?

Come let us Adore.

Na de herfstvakantie starten we, gospelkoor All For Him, met het oefenen van ons kerstproject. We nodigen je uit om mee te doen. We voeren kerstavond de musical uit. Naast de repetities kun je thuis oefenen met cd op mp3. Interesse? Geef je op via informatie@gospelkoorallforhim.nl

Deuren van Lyceum Oudehoven staan open op 30 oktober 2019 tijdens 'School in Bedrijf'

Hoe is het om door een middelbare school te lopen als er lessen worden gegeven of als er pauze is? Hoe ervaar je een school als deze “in bedrijf” is? Dit is wat Lyceum Oudehoven graag wil laten zien tijdens de middagactiviteit ‘School in Bedrijf’.

Kerkdienst net even anders

Kerkdienst net even anders. Aanstaande zondag 27 oktober bent u om 18 uur welkom in de Geref.Kerk (PKN) , Stationsstraat 20 te Hardinxveld-Giessendam. De taakgroep VIEREN organiseert een interactieve dienst waarbij de missie van de kerk uitgangspunt is. Doet u /jij mee?

Zorgteam De Lange Wei is één jaar actief in Hof van Sliedrecht

Een jaar geleden, oktober 2018, startten De Lange Wei en Residenties Drechtstreek hun samenwerking op het gebied van zorg voor de bewoners van Hof van Sliedrecht, één van de locaties van Residenties Drechtstreek.

Verkoopdag

Vrouwenvereniging Ora et Labora organiseert een verkoopdag met allerlei kramen. U kunt er terecht voor cadeauartikelen, kettingen, tassen en sjaals van Jootjes Creaties.

Pagina's