Deel je nieuws

Volleybaltoernooi SGP-Jongeren opnieuw groot succes!

Vrijdagavond 12 juli hield SGP-Jongeren Merwestreek in sporthal de Appelgaard een volleybaltoernooi voor jong en oud. Iedereen kon zich naar hartenlust uitleven door in verschillende wedstrijden tegen elkaar te spelen, al met al een zeer sportieve en gezellige avond.

OEFENAVOND PAPPELELLEN

Op zaterdag 7 september aanstaande zijn de Nationale kampioenschappen pappelellen. Dit bijzondere festijn draagt de naam ‘Van Noordenne Glas Open’. Om alvast in de sfeer te komen is er op dinsdagavond 23 juli 2019 achter Museum De Koperen Knop een oefenavond.

MOOIE GIFT A.A. DE HAAN STICHTING VOOR DA CAPO

 

GIESSENBURG – Na 30 jaar zijn voor het Groot Orkest van Muziekvereniging Da Capo nieuwe koralenboekjes aangeschaft. Dit werd mogelijk gemaakt door de gulle gift van € 585,00 van de A.A. de Haan Stichting.

 

Jeugdkoor Op Weg brengt nieuwe CD uit

Jeugdkoor Op Weg uit Boven-Hardinxveld bestaat dit jaar 45 jaar. Het koor staat onder leiding van dirigent Bastiaan van der Pijl en wordt begeleid door een eigen combo. Om het jubileum te vieren heeft het koor samen met veel muzikanten een nieuwe CD opgenomen met de titel 'Start a Fire'.

Prachtige gift voor Edukans van Regenboog

Prachtige gift voor Edukans van Regenboog

SAMENWERKING PCOB EN MUSEUM

Woensdagmiddag 10 juli 2019 kreeg wethouder cultuur Jan Nederveen uit handen van Leen van Wingerden van de PCOB afdeling Hardinxveld-Giessendam vijf nieuwe fietsroutes aangeboden.

Zomercompetitie bij de dammers van Denk en Zet.

Het zomerweer is nog niet denderend, dus staan de damborden binnen.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Zuid-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

MUSEUM ZOEKT SCHAATSEN EN MEER

Hoewel de dooi naar verwachting nog lange tijd zal aanhouden, is Museum De Koperen Knop al volop bezig de komende winterexpositie voor te voorbereiden. Onder de titel Op Bevroren Water komt er een tentoonstelling over schaatsen en van alles wat daar verband mee houdt.

Week van de Ontmoeting

Van 25 september t/m 3 oktober kan er overal in Hardinxveld-Giessendam gezellig met elkaar gegeten worden! Tijdens de week van de ontmoeting kan iedereen aanschuiven tijdens georganiseerde warme maaltijden, gezellige borrels of koffiemomenten.

Pagina's