Lezersnieuws

HSV De Alver lid Cor Schot was oppermachtig en ving ruim 10 kilo vis

De zaterdagwalploeg visten in de Alverput. De winnaar Cor Schot haalde uit en wist ruim 10 kilo (10100 gram) vis te vangen en was de grote winnaar!!!  nr. 2 was V. Rietveld die met de helft genoegen moest nemen met 5400 gram en nr. 3 L. Kros had 2250 gram wat weer de helft was van nr.2.

Start inloopservicepunt; adviezen over langer thuis blijven wonen

De Lange Wei is begin juni van start gegaan met een inloopservicepunt zorgondersteuning in seniorencomplex De Wielinghof aan de Jacobsweer in Hardinxveld-Giessendam.

Peuters van De Snaters op schoolreis

Afgelopen woensdag 11 juli hebben de peuters het thema vervoer én het speeljaar met elkaar afgesloten. De peuters zijn met ouders/verzorgers op de trein naar Dordrecht gestapt om zich daarna te vermaken bij de kinderboerderij en de speeltuin van het Weizigtpark in Dordrecht. 

tandartsassistente (parttime)

Wij zoeken ter aanvulling van ons team een gediplomeerd of ervaren tandartsassistente (parttime)

Functieprofiel: - collegiaal

                        - communicatief vaardig

Mooi bedrag voor Buitenhof

De Fancy Fair van de Rehobothschool van 28 juni was een groot succes: het weer werkte aan alle kanten mee, het was gezellig druk en de kinderen genoten van alle leuke activiteiten die er te doen waren.

Jubilarissen Nieuw Leven

Op maandagavond 9 juli jl. zijn bij Gemengd Regiokoor Nieuw Leven uit Schelluinen 2 jubilarissen gehuldigd vanwege 25 jaar trouw lidmaatschap.

Eerste openluchtmusical Basisschool Giessen-Oudekerk!

Maandagavond traden alle leerlingen van Basisschool Giessen-Oudekerk op voor een enthousiast publiek. Ze speelden de musical 'Help het bruidstel is kwijt'. Bijzonder was dat het plein hun podium was dit jaar.

Nog lang niet uitgekookt, maar wel met pensioen ...

Al bijna 66 jaar, maar nog altijd jong van geest en lichamelijk zo soepel als elastiek. Hans van den Heuvel is trouw aan zijn binnen en buiten De Lange Wei befaamde Tai Chi-lessen en plukt daar dagelijks de vruchten van.

Nieuwe studio Inner Stance officieel geopend.

Vrijdag 6 juli was het eindelijk zover, de Grand Opening van de nieuwe studio van Inner Stance Hardinxveld-Giessendam aan de Moerbei 8a.

Deelcafé De Buurman bijna 2 jaar: dubbel feest!

Deelcafé De Buurman bijna 2 jaar: dubbel feest!

Pagina's