Deel je nieuws

Gastles dierverzorging op basisschool Giessen-Oudekerk

Dinsdag 15 januari werd er een gastles verzorgd door Mirelle Boer en Annemijn Kooiman. Er werd aan de leerlingen van de basisschool verteld en uitgelegd hoe ze de dieren van de dorpsboerderij moeten verzorgen. De leerlingen kregen allerlei informatie over de cavia, konijnen en kippen.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Bravo voor vrijwilligers Dijksynagoge

Op 10 januari jl. kwamen Jansje 't Jong en Annelies Tanis voor een interview naar de Dijksynagoge. Althans dat dachten ze. Weliswaar was er een interview. maar wat ze niet wisten was dat Pim Wolff ook kwam. Alle drie vrijwilligers van de Dijksynagoge van het 1e uur.

Huldiging Winnaars Klassement Vogelvereniging Vogelvreugd

Afgelopen zaterdag 12 januari 2017 was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van v.v. Vogelvreugd te Hardinxveld-Giessendam. Ieder jaar worden hier winnaars gehuldigd van het algemeen klassement.

Tijdens de vogelshow die in november 2017 werd gehouden zijn deze prijzen behaald.

Workshop Eetplezier en Beweegkriebels.

Donderdag 7 februari 2019 is er een workshop “Eetplezier en beweegkriebels” door gewichtsconsulent Jenny Hoekwater van Gewoon Doen! Deze workshop is voor ouders en verzorgers van kinderen tussen de 0-4 jaar. Thema’s zijn; hoe hou je het gezellig aan tafel?

Intrede ds. Carmen Melissant

De Gereformeerde Kerk te Boven-Hardinxveld verwelkomde afgelopen zondag, 6 januari, haar nieuwe predikant: ds. Carmen Stoetzer-Melissant.

De bevestigings- en intrededienst werd geleid door ds. D. Ophoff uit Gorinchem en werd muzikaal omlijst door Jeugdkoor Op Weg.

Vriendenschaar neemt lastige horde

H'VELD-G'DAM Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd na de feestdagen tegen Fortis op het programma. Voor Vriendenschaar een belangrijke om de koppositie te behouden, wetende dat de ploeg uit Zeeland altijd een lastige tegenstander is.

River Trotters dames 1 begint het jaar goed

Op zaterdag 12 januari 2019, stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op de agenda. Ditmaal speelden de dames, van BM van Houwelingen, een thuiswedstrijd in, sporthal de Wielewaal, tegen Zoebas uit Zoetermeer.

Volleyballers van OKK'70 H1 herpakken de koppositie!

De jonge en vitale volleyballers van OKK’70 heren 1 zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Mede door de moeizame winst op SNA H1 (3-2) herpakken de mannen de koppositie in de Promotieklasse A. 

HKC boekt recordzege op Nova: 42-16

Na een onderbreking van drie weken vanwege de feestdagen, hervatte koploper HKC afgelopen zaterdag de competitie met het thuisduel tegen hekkensluiter Nova.

Pagina's