Lezersnieuws

Kinderkledingbeurs bij OKK

Binnenkort wordt bij Gymnastiekvereniging OKK  in Hardinxveld weer de halfjaarlijkse kinderkleding - en speelgoedbeurs gehouden in de recreatieruimte van het OKK-gebouw aan de Rijnstraat 1a.De schone, goed draagbare winterkleding en het speelgoed kan ingeleverd worden op woensdagmorgen 3 okt

Basisschool Giessen-Oudekerk behaalt “School op Seef verkeersveiligheidslabel”!

De basisschool heeft vanwege de activiteiten rondom verkeerseducatie en verkeersveiligheid het label behaald.

Cursus Relax Kids bij OKK

Maandag 24 september start een 10 weken durende cursus voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. De lessen helpen de kinderen ontspannen, zelfvertrouwen opbouwen, grenzen aangeven, focussen en concentreren. Op een speelse manier krijgen kinderen tools for live aangereikt.

Oproep aan Zuid-Hollandse bedrijven: bescherm je beter tegen internetcriminaliteit 

Eén op de vijf mkb’ers is al eens getroffen door internetcriminaliteit, blijkt uit onderzoek van de Haagse Hogeschool in samenwerking met MKB-Nederland.

Bewegen voor senioren in De Vijverhof

Iedere dinsdag wordt in appartementencomplex De Vijverhof in Hardinxveld een beweegactiviteit voor senioren (60+) georganiseerd. Houdt u van bewegen terwijl u ook gezellig een praatje wilt maken? Heeft u bepaalde beperkingen waar rekening mee gehouden dient te worden?

Doe- en Informatiebeurs voor 55-plussers en mantelzorgers  in Sporthal ‘De Wielewaal'

Op 4 oktober 2018 wordt voor het 4e jaar een Doe- en Informatiebeurs gehouden voor de doelgroep  van 55-plussers en mantelzorgers  in Hardinxveld-Giessendam. Deze beurs wordt gehouden in Sporthal De Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam.

"Deelcafé De Buurman bijna 2 jaar én .. Deelcafé De Buurvrouw geopend!"

http://www.deelcafedebuurman.nl/nieuws-agenda?

"Deelcafé De Buurman bijna 2 jaar én .. Deelcafé De Buurvrouw geopend!"

100-jarige in zorgcentrum Pedaja

Een stralende mevrouw Van Gog-Böger werd op maandagochtend 17 september getrakteerd op een mooie bos bloemen. Zaterdag heeft mevrouw samen met haar familie haar 100ste verjaardag gevierd en ontving mevrouw al bezoek van de burgemeester.

Open dag bij de Muns bedrijven Hardinxveld

Aanstaande zaterdag 22 september doen de Muns bedrijven op de vestiging Hakgriend en Wiedhaak te Hardinxveld ? Giessendam hun deuren open om de bezoekers te laten zien wat daar zoal gebeurd.

Wandelgroep Servanda

Wilt u  bewegen en tegelijk een gezellig praatje maken?Loop dan mee met de wandelgroep van Servanda! Vrijwilliger Tom van der Straeten leidt deze wandelingen.

Pagina's