Deel je nieuws

Seizoenstart Gymnastiekvereniging OKK

Op 31 augustus start het nieuwe seizoen bij Gymnastiekvereniging OKK. Vanaf deze zaterdag zullen de eerste lessen dus weer plaatsvinden. Het betekent niet alleen de terugkeer van vele bekende gezichten, maar ook de verwelkoming van diverse nieuwe leden.

Radio uitzendingen vanuit museum Het Reghthuys Giessenburg

Op 31 augustus is het 45 jaar geleden dat Radio Veronica en Radio Noordzee hun radiouitzendingen vanaf zee staakten. Heel veel mensen kunnen zich met name deze laatste uitzenddag nog herinneren.

Zomergezelligheid

Op 21-08 genoten in Waardeburgh locatie Pedaja in Hardinxveld-Giessendam zo’n 70 cliënten op uitnodiging van de Stichting Vrienden van Waardeburgh van een gezellige middag met veel vers zomerfruit, waarbij een muzikant aan de tafeltjes verzoeknummers speelde.

Mannenkoor Asaf zoekt nieuwe leden

Chr. Streekmannenkoor Asaf start 6 september met de repetities en houdt vrijdag 13 september een open repetitie. Mannen uit de regio die van zingen houden nodigen wij uit om eens een kijkje te komen nemen bij dit streekmannenkoor. Ook ná 13 september bent u van harte welkom!

muzieklessen volgen bij E.M.S.

Na de schoolvakantie beginnen de muzieklessen bij muziekvereniging E.M.S. in Hardinxveld weer. Zin om een blaasinstrument of slagwerk te leren bespelen? Voor slechts 25 euro krijg je 5 individuele proeflessen van een gekwalificeerde docent incl. gebruik van instrument.

Bingomiddag in De Zes Molens

Woensdag 4 september houdt De Lange Wei een bingomiddag in het restaurant van locatie De Zes Molens in Hoornaar. Houdt u van bingo? Dan bent u van harte welkom om vanaf 15.00 uur mee te spelen. U kunt ook genieten van ons arrangement en de maaltijd van de dag bestellen voor slechts € 11,00.

Bingomiddag in De Lange Wei

Dinsdag 3 september houdt De Lange Wei een bingomiddag in restaurant De Boerse Pracht van locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. Houdt u van bingo? Dan bent u van harte welkom om vanaf 14.30 uur mee te spelen.

Seniorenrestaurant De Lange Wei

Neem donderdag 29 augustus om 12.15 uur weer deel aan het seniorenrestaurant van De Lange Wei in het woonzorgcentrum in Boven-Hardinxveld. U kunt zich tot en met maandag 26 augustus aanmelden bij en uw menukeuze doorgeven aan de receptie of door te bellen naar 0184-678000.

Opening nieuw LUKOIL station

DATUM: 5 september 2019, start 11:00 WAAR: Peulenlaan 261 3371 XL Hardinxveld Giesendam

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding

De selectie van Hardinxveld is onder leiding van de nieuwe trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komende voetbalseizoen 2019/2020.

Pagina's