Lezersnieuws

Opbrengst collecte Alzheimer Nederland € 5.402,53

De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Hardinxveld-Giessendam  in de week van 5 t/m 10 november € 5.402,53 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.

 

Altijd aandacht voor Alzheimer

Kleuters op excursie naar Bouwmensen

De kinderen van groep 1 en 2 van basisschool De Wonderwijzer werken over 'we bouwen een huis'. Wat een interessant thema is dat en het staat dicht bij hun belevingswereld. Ze weten allemaal wel wat te vertellen over bouwen of verbouwen.

Kerstdiner bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja

Jaarlijks organiseert zorgorganisatie Waardeburgh in haar zorgcentra met zeer veel genoegen de traditionele kerstdiners. Al jaren zijn deze diners een groot succes.

Open huis bij Israel consulente

Op donderdag 22 en vrijdag 23 november, houdt Tini de Hek-Schilt weer open huis met producten uit Israel. U kunt terecht tussen 14.00 en 20.00 uur om de schitterende nieuwe producten van Israel producten Centrum te bewonderen.

Bijeenkomst gezonde voeding voor uw kind

Gezonde eetgewoonten zijn een belangrijk onderdeel van de opvoeding. Maar wat is nou eigenlijk gezonde voeding? Wie in het schap met snoep van de supermarkt kijkt, zal het opvallen: veel merken claimen verantwoorder te zijn dan het snoep dat we al jaren kennen.

Spinningestafette voor Roaprun wederom een succes!!!

De afgelopen vrijdag 9 november gehouden Spinningestafette voor de Roparun is opnieuw een groot succes geworden. De 22 fietsen die belangeloos beschikbaar gesteld waren door sportschool Fitter-bij de Wit- zijn voor een groot gedeelte in de avond bezet geweest.  

De Lange Wei zingt mee met Sinatra, Jones en Cramer

De stichting vrienden van de Burgemeester de Boerstichting is opgericht in 1998. Dit betekent dat zij twintig jaar bestaat. Afgelopen zaterdag werd dit groots gevierd. Uiteraard in De Lange Wei én samen met bewoners en donateurs.

Eindelijk winst!

Zaterdag 10 november mocht Rivertrotters dames 1 het veld in Nieuwegein vertegenwoordigen. 

Mantelzorgers in het zonnetje gezet

We kijken terug op een fantastische week, formuleert Angelique van der Zon, sociaal werker bij Servanda.

Bijzonder optreden voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Gasten van het Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam kunnen binnenkort genieten van een zeer persoonlijk concert. Op woensdag 28 november aanstaande is er een optreden van een professionele ZANGER/ZANGERES van Stichting Diva Dichtbij.

Pagina's