Lokaal lezersnieuws

Boekhandel Ritmeester viert 'De maand van de historische roman' samen met Hair By H

Altijd al eens een historische jurk willen passen met daarbij een exclusief kapsel en daarna in stijl op de foto?

Kom dan D.V. zaterdag 16 februari naar de Boekhandel Ritmeester te Meerkerk.

Van 11.00 tot 16.00 uur is Hair By H aanwezig!

Alzheimer Café met als thema: “Het rijbewijs met (vermoedelijke) dementie”

Woensdagavond 27 februari is mevrouw de Jong van het CBR gastspreker tijdens het Alzheimer Café. Om deel te kunnen nemen aan het verkeer moet je bepaalde handelingen kunnen verrichten.

#delenverweg bij De Buurman

De giften van januari gingen deze keer naar 2 leerlingen van Calvijn: Stef en Sanne!

Zij reizen naar Oeganda en Roemenië om daar te werken aan verschillende lokale projecten, die gericht zijn op het direct verbeteren van de leefomstandigheden voor de bewoners.

Inwoners Hardinxveld-Giessendam geven € 5642,21 aan de Hersenstichting!

Inwoners Hardinxveld-Giessendam geven € 5642,21 aan de Hersenstichting

100 lokale collectanten haalden geld op voor mensen met een hersenaandoening

“Yvonne Wansleeben notaris, geeft uitleg”

Dinsdag 19 februari zal mevrouw Mr. Yvonne Wansleeben notaris, na de jaarvergadering bij Vrouwen van Nu, vanaf 20.45 uur op professionele en begrijpelijke wijze uitleg geven over testament en wat niet zo bekend is, het levenstestament. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Creamiddag in de Peulenhof

Heeft u zin om creatief bezig te zijn? Waardeburgh organiseert op woensdag 20 februari a.s. in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een creatieve middag. Deze middag pakken we de kleurpotloden.

Donderdag 14 februari 2019: Lezing van Cora de Kok over Mode, vanaf de New look tot nu …

Op donderdag 14 februari 2019 organiseert de VU Hardinxveld-Giessendam haar vijfde lezing van dit seizoen. De lezing, aanvang 20.00 uur, zal worden gegeven in museum `De Koperen Knop` Binnendams 6                        Hardinxveld-Giessendam

Elk jaar meer leerlingen naar GeoFort!

Herwijnen, 7 februari 2019 – Van leuke, leerzame schoolreisjes tot serieuze educatieve programma’s. Scholen vanuit heel Nederland hebben GeoFort in 2018 weer goed bezocht! 

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Meet & Match ontmoetingsavond bij Servanda

Op 28 februari staat vanaf 19:00 uur de koffie, thee en lekkers klaar in de Ducdalf bij Servanda. Deze avond, die duurt tot 21:30 uur, staat in het teken van nieuwe ontmoetingen, gezelligheid en maatjes. Iedereen kan binnenlopen en kennis maken met anderen, met bekende- en nieuwe dorpsbewoners.

Pagina's