Lokaal lezersnieuws

Leerlingen Calvijn houden high tea in de Peulenhof

Drie leerlingen van het Calvijncollege in Hardinxveld-Giessendam, Anika, Jasmijn en Sill, organiseerden op woensdag 12 juni jl. een gezellige high tea voor ouderen in de Peulenhof. Dat viel goed in de smaak!

T@B polst op Zomerbraderie mening over afvalbrengstation

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op zaterdag 15 juni 2019 polste de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) de mening van inwoners over de nieuwe regels op het afvalbrengstation.

De lokale partij stond met een, van hout gemaakte, bus en aanhanger op de Zomerbraderie in de Peulenstraat.

Meer groen, minder rode paaltjes in Boven-Hardinxveld

In de afgelopen weken heeft de gemeente bij diverse ondergrondse containers de omgeving opgefrist door meer groene struiken te planten. Zo zijn op de hoek Frans Halsstraat/Rembrandtstraat rode paaltjes vervangen door een fraaie haag.

Award met gravure voor erelid Piet Vlot

Woensdag 12 juni was de laatste repetitie voor de vakantie en na een uurtje zingen was het tijd voor de gezellige afsluiting van het seizoen.

De Cirkel verrast Notarisappel

De Cirkel verrast Notarisappel

DA CAPO VIERT DE ZOMER OP MIDZOMERMARKT VAN DE DOETSEKOM

GIESSENBURG - Op zaterdag 22 juni houdt Muziekvereniging Da Capo haar Midzomeravond Concert. Dit jaar vindt het concert plaats tijdens de Midzomermarkt van de Doetsekom. Met dit concert wil Da Capo inwoners uit Giessenburg laten genieten van muziek in zomerse sferen.

 

NIEUWE FASE VOOR PROJECT LANDSCHAP

Het landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden staat volop in de belangstelling. Bij de overheid en nadrukkelijk ook bij maatschappelijke organisaties en dan veelal rechtstreeks vanuit het werkveld. Het project Denkend aan Holland, van Den Hâneker, is daar een voorbeeld van.

3D EXPOSITIE IN EEUWENOUD GEBOUW

Museum De Koperen Knop laat u kennismaken met driedimensionale voorwerpen en 3D printwerk. Een boeiende expositie waar veel te zien en ook heel wat te doen is. In de komende weken wordt de expositie aangevuld met nieuwe voorwerpen en andere zaken. 

 

SUPERMODERN IN OUDE STAL

Wie doet mee met de Halfdeurseel in Boven-Hardinxveld.

Zaterdag 29 juni is het weer Halfdeurseel in Boven-Hardinxveld. Dit gezellige gebeuren vindt alweer voor de achtste keer plaats. Altijd op de laatste zaterdag van juni.

Pagina's