Lokaal lezersnieuws

Concert Puur Bach van kamerkoor Canticum Amicorum

Op 11 mei geeft kamerkoor Canticum Amicorum uit Hardinxveld-Giessendam een concert in de Hoflaankerk in Rotterdam. Op het programma staan werken van J.S. Bach.

Merwedeschool wint E-waste Race Waardlanden

PERSBERICHT

Winnaar E-waste Race in Waardlanden

Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar

GLK is jarig en trakteert

Vrijwilligers voor de Speel-In gezocht!

Altijd al vrijwilliger willen zijn bij de Speel-In? Dat kan! Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via www.speelin.nl.

OUDERS VOOR ELKAAR met als thema “Gezonde voeding voor uw kind”

Gezonde eetgewoonten zijn een belangrijk onderdeel van de opvoeding. Maar wat is nou eigenlijk gezonde voeding? Wie in het schap met snoep van de supermarkt kijkt, zal het opvallen: veel merken claimen verantwoorder te zijn dan het snoep dat we al jaren kennen.

Leerlingen OBS Giessen-Oudekerk treden op in verpleeghuis Tiendwaert

Op dinsdag 16 april zijn de leerlingen van basisschool Giessen-Oudekerk bij de bewoners van verpleeghuis Tiendwaert in Hardinxveld-Giessendam langs geweest voor een optreden.

Jongens Rehoboth 1 kampioen schoolvoetbal

Afgelopen woensdag 10 april vond op het terrein van VVH het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. Een heerlijk zonninge middag waarin sportief gespeeld werd door de kinderen van de groepen 7 en 8 van verschillende bassisscholen uit Hardinxveld.

T@B verder zonder Philippo

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Sinds maandag 15 april 2019 gaat de fractie van de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) verder zonder raadslid Robert Philippo. Het raadslid meldde die dag aan de partij dat hij definitief als eenmansfractie verder gaat.

Jubilea bij mannenkoor Asaf

Christelijk Streekmannenkoor Asaf heeft zaterdag 13 april j.l. drie jubilarissen gehuldigd tijdens het jaarlijkse ledenuitje. Het betreft v.l.n.r. de heren Hessel Molenaar, Adri Smit en Kees Meerkerk.

Zaaimiddag bij Servanda

Afgelopen woensdag heeft Servanda in samenwerking met Volkstuinvereniging Hardinxveld de bloemetjes buiten gezet!

Pagina's