Lokaal lezersnieuws

Harmonie EMS geeft kerstconcert

De Harmonie van Muziekverening EMS zal op vrijdagavond 21 december een sfeervol kerstconcert geven. Voor velen zal dit een avond vol van herkenning zijn; het publiek kan genieten van wat meer traditionele kerstmuziek, maar er komt ook een verscheidenheid aan bekende kerstsongs voorbij.

AFSCHEID ZANGGROEP GIDEON OVERWELDIGEND

De Dank- en Afscheidszangavond van Zang- en Muziekgroep Gideon van het publiek, dat ook deze avond heerlijk meezong, trok grote belangstelling. Het 80-koppige Gideon mocht ruim 500 bezoekers verwelkomen.

Beste rekenaar tijdens de Moonlightshopping

En de winnaar is…Bart Reinders. Het was de plaatselijke politieke partij T@B die tijdens het jaarlijkse, goedbezochte, evenement Moonlightshopping in Boven-Hardinxveld (locatie De Buurt) een prijsvraag had gepresenteerd bij hun promotietent.

Meet & Match kerstmiddag bij Servanda

Na een succesvolle eerste meet & match staan op 24 december de drankjes, hapjes en spelletjes ’s middags klaar bij Servanda! Deze middag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen, dit keer in de kerstsfeer.

2019: Start dagbesteding in Bredero's Hof

Woensdag 2 januari start De Lange Wei met dagbesteding in Giessenburg.

Servanda en MEE zetten mantelzorgers in kleur

De feestelijke activiteiten rondom de landelijke mantelzorg dag in november zijn vorige week afgesloten met een schilderworkshop bij Servanda. Onder leiding van Melanie Petiet, kunstenares en Psycholoog,  werden prachtige kunstwerken  met mooie betekenissen gecreëerd.

Bezoek aan t Warme hart

Vrijdag 7 december kwamen wethouder Trudy Baggerman en Maaike van Hoorne van het Sociaal Team op bezoek in t Warme hart.

10 woningen op één dag verkocht – Symfonie Sliedrecht

Hardinxveld-Giessendam, 6 december 2018

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend.

MUSEUM DE KOPEREN KNOP IN DE KERSTVAKANTIE

Museum De Koperen Knop maakt zich op voor de komende kerstvakantie. Met in het voorhuis heel speciale kerstbomen, in de expositieruimte een nieuwe en bijzondere expositie en op 22 december 2018 is er een kinderkerstconcert.

Beste rekenaar tijdens de Moonlightshopping.

Beste rekenaar tijdens de Moonlightshopping

Pagina's