Lokaal lezersnieuws

Thirza den Dunnen uit Hardinxveld-Giessendam wint Oei, ik groei! boekenpakket t.w.v. € 50,-

Thirza den Dunnen uit Hardinxveld-Giessendam wint Oei, ik groei! boekenpakket t.w.v. € 50,-

Samen met haar moeder kwam zij naar de winkel om het pakket in ontvangst te nemen.

Hartverwarmend feestje aan de Costa del Zes Molens!

Een nieuwe traditie is geboren: de Costa del Zes Molens. Het woonzorgcentrum in Hoornaar veranderde begin augustus, toen het overal in Nederland ongekend warm was, voor één dag in een populaire badplaats.

Seniorweb gaat verhuizen naar Servanda

De lokale afdeling van Seniorweb verhuist per 1 september 2018 van De Lange Wei naar Servanda. Vanaf die datum kunt u terecht op Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam voor privé- en groepslessen voor computer, tablet en smartphone. Per uur les betaalt u €10 (excl. boek).

rommelmarktloods open

de rommelmarktloods van Boven Hardinxveld is ook in de vakantieperiode gewoon open. Iedere maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en iedere zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur kunt u terecht aan de Doetseweg 54A in Giessenburg om spullen te brengen.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Speel-In zoekt vrijwilligers

De Speel-In is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers voor de volgende hoeken: bouwhoek, computerhoek, kaartenhoek, legohoek, modelbouwhoek, disco, playmobilhoek, spelletjeshoek en de tekenhoek.

Vrijwilligers Activerend Huisbezoek Servanda gezocht  

Het activerend huisbezoek is een onderzoek onder senioren in Hardinxveld-Giessendam met als doel een inventarisatie van de behoefte om zolang mogelijk zelfstandig  thuis te blijven wonen.

HET IS DRUK IN MUSEUM DE KOPEREN KNOP

Museum De Koperen Knop staat deze zomer volop in de belangstelling. Naast een groot aantal bezoekers voor de huidige expositie over Donald Duck mag het zich verheugen in een overweldigend aantal inzendingen voor de fotowedstrijd over het Landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

KINDERWORKSHOPS DONALD DUCK

De expositie Donald Duck, die momenteel in Museum De Koperen Knop te zien is, wordt druk bezocht. Oud en jong komen genieten van de altijd weer driftige eend.  De  komende tijd zijn er vier workshops gepland, die gericht zijn op kinderen.

Beweegactiviteit in De Vijverhof voor Seniore

Binnenkort starten we weer met een beweegactiviteit voor senioren in de recreatiezaal van wooncentrum De Vijverhof. Er worden dinsdag 14 augustus en dinsdag 28 augustus, van 13.15 uur tot 14.05 uur, proeflessen gegeven door Maarten Hendrickx (Buurtsportcoach Servanda).

Pagina's