Lokaal lezersnieuws

Oproep foto's/ films over de ijsclub Hardinxveld-Giessendam; Parallelweg 30

Open Monumentendag (zaterdag 14 september 2019) wil de Historische Vereniging dit jaar vieren in het clubgebouw van de ijsclub Hardinxveld Giessendam met een tentoonstelling over het winterse pret met filmpjes, foto's en verhalen.

Grootmoeders menu bij Aan Tafel in de Peulenhof

Op woensdag 21 augustus a.s. serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een overheerlijk grootmoeders menu. Als voorgerecht krijgt u heldere groentesoep. Daarna wordt er andijviestamppot met spekjes geserveerd en een grootmoeders gehaktbal.

KIDS EN MUSEUM DE KOPEREN KNOP

Zomertijd is vakantietijd. En dat betekent dat Museum De Koperen Knop weer een aantal extra activiteiten heeft voor de kids. En niet alleen deze zomer, ook daarna blijft het museum voor de kids aantrekkelijk voor een bezoek. Want in De Koperen Knop kun je meer dan kijken.

Coördinator Automaatje gezocht!

Servanda Sociaal Werk in Hardinxveld-Giessendam is per 1 september 2019 op zoek naar een coördinator automaatje voor 8 uur per week.

rommelmarktloods open!

DE rommelmarktloods van Bovenhardinxveld is ook in de zomerperiode iedere maandagavond van 19.00uur tot 21.00 uur open en iedere zaterdagmorgen van 09.00 uur tot 12.00 uur aan de kerkstraat 45b in hardinxveld. U kunt daar dan spullen komen brengen.

Snaters op schoolreis

Woensdag 17 juli sloten de peuters en juffen van peuteropvang De Snaters, samen met hun (groot)ouders het speeljaar af met een gezamelijke schoolreis. 

Na een ritje met de trein, vermaakten zij zich volop in de kinderboerderij en speeltuin van het Weizigt park.

Douaneregels buiten de EU: veel gestelde vragen op een rij

Schelpen uit Caraïbisch Nederland, exotisch fruit uit Thailand of waterpijptabak uit Turkije. Enkele voorbeelden van herkenbare aankopen die Nederlandse vakantiegangers mee naar huis willen nemen van bestemmingen buiten de EU.

Nieuwe projecten gesponsord door De Buurman

#BEDANKT trouwe bezoekers, enthousiaste deelgenoten en vrienden van De Buurman, dankzij jullie ?hebben we de volgende 3 projecten steunen met giften:

Agua Viva - Brazilië
MAF - Suriname
Home of Change - India

Dinnershow op Basisschool Giessen-Oudekerk!

Op maandagavond 15 juli organiseerde Basisschool Giessen-Oudekerk de eerste dinnershow. Het was een geweldige avond met heerlijk eten, verzorgd door “Cafe Olt Ghiessen” en alle leerlingen.

Pagina's