Sport lezersnieuws

Wim Kalis opnieuw kampioen bij damclub Denk en Zet.

In de laatste speelronde van de onderlinge competitie van damvereniging Denk en Zet te Hardinxveld-G’dam speelde Ton van Houwelingen niet goed tegen Piet Verkaik waardoor de punten meegingen naar Boven-Hardinxveld.

Vriendenschaar D2 kampioen

Ook Vriendenschaar D2 mag zich kampioen noemen. Een spannende wedstrijd tegen concurrent PKC stond op het programma. Na een achterstand van 4 punten, werdt er uiteindelijk gelijk gespeeld. Dit was voldoende om allen kampioen te worden. Van harte gefeliciteerd. Op de foto de kampioensploeg.

Vriendenschaar C3 overtuigend kampioen

Vriendenschaar C3 wist het al een paar weken, ze waren niet meer in te halen door de concurrentie. Ook de laatste wedstrijd werdt gewonnen en ze werden ongeslagen kampioen. De nummer 2 volgt maar liefst op 7 punten achterstand, een top prestatie waar voor hulde.

Vriendenschaar E1 kampioen

Een dikke overwinning in de laatse wedstrijd tegen Albatros zorgde voor het verdiende kampioenschap van Vriendenschaar E1. De bekers konden worden uitgedeeld en de (kinder)champagne kon worden ontkurkt. Dat ze blij waren met het kampioenschap is wel te zien op de foto.

Vriendenschaar E4 kampioen

Ondanks het verlies tegen Merwede, mocht Vriendenschaar E4 zich kampioen noemen. Zij moeten deze 1e plek wel delen met HKC en Merwede. Een knappe prestatie van de jonge korfballertjes van Vriendenschaar. Op de foto de kampioensploeg en hun coach.

Vriendenschaar D3 kampioen

Door een mooie 8-3 overwinning op PKC, werdt naaste concurrent Deetos op 1 punt achterstand gehouden. De taart kon worden aangesneden. Op de foto de trotse kampioenen.

Vriendenschaar verzuimt kampioen te verslaan

Het Middelburge Swift was zonder puntverlies kampioen geworden en wilde die status ook in de laatste wedstrijd van dit veldseizoen behouden. Vriendenschaar, dat zich in de vorige wedstrijd veilig had gespeeld, wilde er een mooie laatste wedstrijd met afscheidnemer Bert Verspuij van maken.

HKC F 4 overtuigend kampioen!

Wat was er gisteren toch aan de hand, daar op het korfbalveld van Vriendenschaar? Zenuwachtige papa's en mama's, ooms en tantes en zelfs opa's en oma's  die nagelbijtend naar de wedstrijd Vriendenschaar F 4 -HKC F4 aan het kijken waren. Waarom toch die spanning?

HKC verslaat Oranje Wit

Bij Oranje Wit werd de laatste competitieronde afgewerkt voor HKC. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel dan de eer en het afscheid nemen van spelers.

Komt dat zien! Voorstelling van de eeuw

Dit weekend is het zover! Gymnastiekvereniging OKK bestaat 100 jaar en viert dit een jaar lang met diverse activiteiten voor jong en oud. Na het Sportsymposium, het NK Groepsspringen en het Wilde Westen Feest is het nu tijd voor de volgende feestelijke activiteit; de Voorstelling van de eeuw!

Pagina's