Sport lezersnieuws

Robots als mobiliteitshulp spelen 2020

“Mobility for all” komt tot leven op de spelen van 2020 in Tokio, met nieuwe, innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Maak kennis met de robots voor Tokyo 2020

Zomercompetitie bij de dammers van Denk en Zet.

De zomer is op zijn hoogtepunt en de vakanties zijn aangebroken. Toch wordt er bij damvereniging Denk en Zet gewoon gespeeld, en wel een zomeravond competitie. Zowel (oud)clubleden, jeugd als huisdammers zijn welkom, elke maandagavond vanaf 19.30 uur in gebouw “Het Spoor” achter de Ger.

HSV De Alver en Kindervreugd organiseerde viswedstrijden voor de jeugd!

Op maandag- en dinsdagavond 22 en 23 juli heeft HSV De Alver in samenwerking met Speeltuinvereniging Kindervreugd viswedstrijden gehouden.  Deze wedstrijden werden gehouden in de Giessen nabij het Gezondheidscentrum onder een stralende zon en zeer warm weer.....

Giessenburg Open

Van 9 t/m 18 augustus a.s. organiseert Tennisvereniging Giessenburg het zogenaamde thuisblijverstoernooi. Er worden alleen dubbels gespeeld (HD, DD en GD) in de categorieën 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

Zomercompetitie bij de dammers van Denk en Zet.

Het zomerweer is nog niet denderend, dus staan de damborden binnen.

Geslaagde activiteitenmiddag IJsclub Sint Moritz.

Giessen-Oudekerk - Zaterdag 6 juli j.l. organiseerde IJsclub Sint Moritz een activiteitenmiddag voor haar leden. De oudere leden hadden de mogelijkheid om met een motorboot een tochtje te maken over De Giessen. De overige leden konden er met een kayak op uit trekken.

Grote Visdag 't Voorntje

Zaterdag 6 juli  werd bij H.S.V. 't Voorntje de Grote visdag gehouden. Smorgens werd er gevist in het kanaal van Steenenhoek nabij de Schelluinsebrug bij Schelluinen. Onder mooie weersomstandigheden werd er leuk vis gevangen. Totaal 19327 gram.

Open Jeugdwedstrijd gewonnen door Janick den Dikken

H.S.V. 't Voorntje heeft de eerste open jeugwedstrijd gehouden voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Deze wedstrijd werd gehouden op woensdagmiddag 3 juli aan de wetering in de Wielwijk. 15 meisjes en jongen hebben hier aan deelgenomen.

Zomerabonnement bij hart for her!

NIEUW bij hart for her Hardinxveld-Giessendam:

ZOMERABONNEMENT!!

Bij HSV De Alver drie wedstrijden, grote winnaar Dirk van Rijzewijk

De groep van HSV De Alver heeft drie wedstrijden gevist op verschillende locaties. De zaterdagwalploeg visten in Heukelum in de Recreatieplas. Totaal 10 vissers waren gekomen.

Pagina's