Sport lezersnieuws

De Doetse Triathlon (jeugd)

Op 5 september wordt er een triathlon georganiseerd voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool. De triathlon bestaat uit zwemmen, lopen en fietsen achter elkaar. Je kan kiezen uit twee verschillende afstanden en je mag ook in teamverband deelnemen.

Aqua-Fit 55+

Op 5 september 2018 wordt er door de Doetse Kom in samenwerking met GiGa Giessenlanden een activiteit georganiseerd. ?s Ochtends is er tussen 10:00 en 11:30 een Senior fit activiteit. Tijdens deze activiteit doen we verschillende laagdrempelige oefeningen in het water. Iedereen kan meedoen!

Tanno Swets wint met supervangst bij HSV De Alver

De bootcompetitie visten in de Giessen nabij de Kloeve.

Bijzonder regio-korfbaltoernooi bij HKC

Op donderdag 23 en zaterdag 25 augustus vindt weer het jaarlijkse regio-korfbaltoernooi voor standaard- en reserveteams plaats bij HKC, ter voorbereiding op het nieuwe korfbalseizoen.

Damvereniging weer van start.

De zomer is nog niet voorbij, of de dammers pakken de schijven en borden weer op voor het komend herfst en winterseizoen. Maandag 20 augustus wordt een begin gemaakt. Traditie getrouw is dit een simultaanwedstrijd, tegen Wim Kalis, de clubkampioen van het voorbije seizoen.

Lotte Dalessi en Storm Kampioen van Zuid-Holland.

De Giessenburgse Lotte Dalessi en mangepony Storm (HC Giessenlanderij), worden Regiokampioen tijdens de Zuid Hollands kampioenschappen in Heerjansdam.

Zij kwamen in actie in de klasse M voor pony's

Giessenburg Open 2018

Van 10 t/m 19 augustus a.s. organiseert Tennisvereniging Giessenburg het zogenaamde thuisblijverstoernooi Er worden alleen dubbels gespeeld in de categorie?n 4 t/m 9.

Bij HSV De Avler wist Leo Kros voor de 2e keer op rij te winnen

De zaterdagwal visten in de Peursumsevliet op de steigers.

Leo Kros wist voor de 2e keer op rij te winnen met 3870 gram, hoed af, van de 13 wedstrijden schreef hij er 7 op zijn naam.

2e plaats A. Nieuwendorp 2970 gram en 3e plaats was voor V., Rietveld met 2020 gram.

Rabobank Bedrijventoernooi

LTC de Merwede organiseert Rabobank bedrijventoernooi

Pagina's