Sport lezersnieuws

JO8-2 v.v. Hardinxveld in nieuw teamtenue en trainingspakken!

De jeugd van de JO8-2 is voorzien van nieuwe teamtenues door sponsors Mampaey en Leenman. En daar bleef het niet bij. Ook kregen zij gloednieuwe trainingspakken. 

River Trotters leidt gevoelige nederlaag in Veghel

Na drie goede wedstrijden gespeeld te hebben in 2019 stond voor de mannenformatie van River Trotters de 2de wedstrijd tegen directe concurrent Attacus op het programma. Al jaren blijkt dit een stugge tegenstander waar RT het altijd moeilijk tegen heeft.

Vriendenschaar onderuit

In de uitwedstrijd tegen RWA is Vriendenschaar de ongeslagen status kwijtgeraakt. Aangezien de concurrent Rust Roest wel won staan beide ploegen gedeeld bovenaan.

Erelid Vriendenschaar Henk de Bruin overleden


Het oudste lid van korfbalvereniging Vriendenschaar Henk de Bruin is j.l. zaterdag overleden.
Hij was 89 jaar oud en vanaf 1946 lid van Vriendenschaar.

Donderdag 14 februari 2019: Lezing van Cora de Kok over Mode, vanaf de New look tot nu …

Op donderdag 14 februari 2019 organiseert de VU Hardinxveld-Giessendam haar vijfde lezing van dit seizoen. De lezing, aanvang 20.00 uur, zal worden gegeven in museum `De Koperen Knop`                                      Binnendams 6 Hardinxveld-Giessendam
 

Mooie resultaten voor damesselectie OKK

Zaterdag 2 februari stond er een districtswedstrijd op de agenda van Gymnastiekvereniging OKK. Een drietal selectiemeiden van OKK nam hieraan deel en behaalde mooie resultaten.

 

‘Een toekomst. Daar leer ik voor’

Ruba Altamar is opgegroeid in Syrië, evenals mede-cursist Mohidden Balish. Beiden volgden ze taallessen bij VluchtelingenWerk in Gorinchem en werken ze er hard voor om hun staatsexamen NT2 op een hoger niveau dan het wettelijke minimum A2 te halen.

Gedeelde 1e plaats voor Daan Teeuw & Levi van Aken

Zaterdag 2 februari stonden de selectie jongens van OKK Hardinxveld weer op de wedstrijdvloer. Ditmaal mochten de mannen hun kunsten laten zien in Oudekerk a/d IJssel. In een spannende wedstrijd wisten de deelnemende OKK-turners allemaal een top tien notering te behalen.

Lot KRS Denk en Zet bijna bezegeld

In de nationale hoofdklasse hebben de dammers van Kroonschijf Denk en Zet ook hun voorlaatste wedstrijd niet tot een goed einde weten te brengen. Uit bij kampioenskandidaat Heijmans Excelsior in Den Bosch verloren zij met 14-6.

Recordscore Vriendenschaar

In de eerste returnwedstrijd van dit zaalkorfbalseizoen behaalde Vriendenschaar een nieuw clubrecord van 35 gescoorde korfpunten .

Pagina's