Sport lezersnieuws

Rinus Klop wint Paaseierenwedsstrijd van 't Voorntje.

De Paaseierenwedstrijd van het 't Voorntje die gevist werd in de jachthaven De Steur in Werkendam,leverde niet echt veel vis op. Totaal werd er door de negen vissers 7580 gram vis voor weging aangeboden. Rinus klop met 2468 gram ging met de eerste prijs naar huis.

Vriendenschaar oppermachtig

Vriendenschaar oppermachtig

Vriendenschaar heeft gisteren goede zaken gedaan door met overmacht Oranje Wit aan de kant te zetten. Het was genieten voor de fans op een zonovergoten Sluisweg, waar aan het einde van de wedstrijd 23-13 op het scorebord stond.

HKC onderuit bij koploper Swift

Bij de hervatting van de veldcompetitie was voor HKC de opdracht simpel: winnen van koploper Swift om nog enigszins zicht op de koppositie te kunnen houden. In de uitvoering bleek dat echter minder simpel.

Aspect ICT en BM van Houwelingen steunen OKK'70 CMV5

Dankzij de steun van Aspect ICT en BM van Houwelingen zijn de volleybalsters van OKK'70 CMV5 voorzien van een mooi nieuw tenue.

Uitwisselingsviswedstrijd met H.S.V. De Fint uit Rossum.

Zaterdag 13 april werd de eerste uitwisslingwedstrijd ( koppel) van het 't Voorntje met H.S.V. de Fint uit Rossum gehouden. Gevist werd er in het kanaal van Steenenhoek nabij het BP tankstation in Gorinchem. Winnende koppel werd Roger Dekkers/Michiel Aangeenbrug met 13400 gram vis.

Rabobank regio paastoernooi op 2e paasdag

Op tweede paasdag, maandag 22 april 2019, wordt ook dit jaar aan de Sluisweg bij korfbalvereniging Vriendenschaar het Rabobank regio-paastoernooi georganiseerd.

Vridos cmv viert De overwinning.

Afgelopen zaterdag winnen allebei De cmv 5 teams. Dit waren spannende wedstrijden waarin werd gestreden. Namens vridos gefeliciteerd kanjers!

Selectieturners OKK in actie tijdens halve finale NK

Zaterdag 13 april was een spannende wedstrijddag voor de heren selectie van Gymnastiekvereniging OKK.

Zaterdag 8 v.v. Hardinxveld uit hun bol!

Dankzij sponsor William’s Garden is de zaterdag 8 voorzien van nieuwe tenues. Altijd een feestelijke aangelegenheid. De slogan van William’s Garden “Ga uit je bol” is dan ook best toepasselijk en voortaan te bewonderen op de shirts van de spelers.

Dammers van Denk en Zet kampioen en Kalis goed gestart.

Het 1e team van Denk en Zet is op fraaie wijze kampioen geworden van de provincie Zuid-Holland Zuid. Tot de laatste speelronde was de competitie spannend. De uitwedstrijd tegen Dordrecht moest punten opleveren anders ging Hoornaar er met de beker vandoor.

Pagina's