Zakelijk lezersnieuws

Leo Kros wint bij HSV De Alver Paaswedstrijd

De leden van HSV De Alver visten nabij de Jupiterflat in de Buiten Giessen. Dertien leden waren gekomen om een gooi te doen naar de prijzen. Met de Paaswedstrijd waren er 3 prijzen en Leo Kros wist ze allen te overtreffen en won ruim met 4040 gram, 2e prijs voor D.

Jongens Rehoboth 1 kampioen schoolvoetbal

Afgelopen woensdag 10 april vond op het terrein van VVH het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. Een heerlijk zonninge middag waarin sportief gespeeld werd door de kinderen van de groepen 7 en 8 van verschillende bassisscholen uit Hardinxveld.

Restant Koningsontbijt voor Voedselbank

Bijna alle basisscholen in Hardinxveld Giessendam hebben restant Konings ontbijt geschonken aan onze Voedselbank Grote Klasse Hartelijk dank

Behoor jij tot de Zuid-Hollanders die nog belastingaangifte moeten doen? Deze tips helpen je op weg

Onlangs heeft de Belastingdienst 6,7 miljoen particulieren uitgenodigd om belastingaangifte over 2018 te doen. Dit kan tot 1 mei, maar miljoenen mensen wachten niet tot het laatste moment en hebben de aangifte al ingestuurd.

Winnaar aan de Peursumsevliet Ad Klop

Voor de vissers van het 't Voorntje was het even wennen aan de zomertijd. Het betekende een uur eerder je bed uit. Men moest om 6.45 uur aan de Peursumsevliet in Giessenburg zijn waar de wedstrijd werd gehouden. De visvangsten waren niet bijster goed.

Passage Giessenburg

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het bijwonen van onze laatste avond van dit seizoen op donderdag 11 april 2019 om 19.45 uur in “De Til”. Er is een prachtige Power Point presentatie, die we als afdeling team van Passage presenteren.

Netwerken met Praktische Informatie voor Ondernemers

Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Rabobank

Hoop, het anker van de ziel


Studie van Shofar HaMashiach op 7 April van 13.30 - 17.30 uur in College de Heemlanden te Houten. Over hoopvol leven.
 

Jan Roza winnaar aan het Merwede kanaal.

Vissers van het 't Voorntje viste zaterdag 30 maart de voorlopige laatste wedstrijd voor de Wintercompetitie. Op deze mooie laatste zaterdag van maart werd er opnieuw gevist in het Merwede kanaal nabij Betondak in Arkel. Totaal werd er door de elf vissers 9177 gram vis voor weging aangeboden.

Pagina's