Zakelijk lezersnieuws

Stella Fietsen uitgeroepen tot Beste Winkelketen

De categoriewinnaars van de ‘ABN AMBRO Beste Winkelketen van Nederland’ zijn bekend. De feestelijke prijsuitreiking vond dinsdagmiddag 17 september plaats in Amsterdam.

Volleyballers van OKK'70 starten in de Derde Divisie

Na het kampioenschap afgelopen seizoen in de promotieklasse A komen de volleyballers van OKK’70 Heren 1 komend seizoen uit in de Derde Divisie A, het hoogste regionale niveau.

Familiedag bij HSV De Alver met BBQ

Ieder jaar organiseert HSV De Alver een familiedag bij de Alverput met na afloop van het vissen  als afsluiting een BBQ.  Dit jaar was de zaterdag een regenachtige dag maar er waren toch genoeg vissers gekomen om deze dag te doen slagen.

Belastingdienst: vanaf 1 januari 2020 nieuwe kleineondernemersregeling van kracht

Kleine ondernemers en organisaties kunnen kiezen voor vrijstelling van de btw

Belastingdienst: vanaf 1 januari 2020 nieuwe kleineondernemersregeling van kracht

Kleine ondernemers en organisaties kunnen kiezen voor vrijstelling van de btw

Bingomiddag in De Lange Wei

Dinsdag 3 september houdt De Lange Wei een bingomiddag in restaurant De Boerse Pracht van locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. Houdt u van bingo? Dan bent u van harte welkom om vanaf 14.30 uur mee te spelen.

Seniorenrestaurant De Lange Wei

Neem donderdag 29 augustus om 12.15 uur weer deel aan het seniorenrestaurant van De Lange Wei in het woonzorgcentrum in Boven-Hardinxveld. U kunt zich tot en met maandag 26 augustus aanmelden bij en uw menukeuze doorgeven aan de receptie of door te bellen naar 0184-678000.

Opening nieuw LUKOIL station

DATUM: 5 september 2019, start 11:00 WAAR: Peulenlaan 261 3371 XL Hardinxveld Giesendam

Vrijdag 23 augustus 2019 Straattafel tijdens de Speel-In bij de Wielewaal

Op vrijdag 23 augustus staat de “straattafel” bij de Sporthal de Wielewaal aan de Cornelisweer 2 in Hardinxveld-Giessendam. Daar wordt de Speel-In gehouden.

Knuffelen met Doedel

Op de televisie was er een uitzending over hoe ouderen in een verzorgingstehuis opleefden door het bezoek van iemand met een hond. Het gaf aanleiding tot een gesprek over vroeger en er werd geknuffeld. Een mooie afwisseling in een soms wat eentonige dag.

Pagina's