Zakelijk lezersnieuws

(H)eerlijke Kerst in de Wereldwinkel

Er zijn weer allerlei leuke en lekkere dingen te koop in onze Wereldwinkel (Van Goghstraat 87 - Sliedrecht). Bijvoorbeeld leuke kerststalletjes uit Peru. En natuurlijk altijd ook nog veel meer andere en mooie artikelen uit de 3e wereldlanden.

College Storytelling en netwerken bij Theater ’t Pand

GORINCHEM – Op vrijdagmorgen 14 december netwerken de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G bij Theater ’t Pand. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst geeft Roy Grünewald een college Storytelling.

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard!

Graag willen wij jullie kennis laten maken met TravelCheq, een initiatief van Christian Verschoor van Verschoor Reizen. 

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard die je bij meerdere reisaanbieders in kunt leveren en daarmee dus het perfecte cadeau om te geven én te ontvangen.

Tweede vestiging hospice De Cirkel in de Alblasserwaard

Hospice De Cirkel en de gemeente Papendrecht hebben de intentie om binnenkort een koopovereenkomst af te sluiten voor een perceel in de wijk Oostpolder.

Kinderen basisschool ‘De Wonderwijzer ‘op bouwbezoek bij De Nieuwe Buurt

Hardinxveld-Giessendam, 23 november 2018

Hoogwerkservice verhuisd naar Schelluinen

Per 26 november 2018 is de vestiging Hardinxveld-Giessendam van Hoogwerkservice verhuisd naar het transportpark Schelluinen. De geschiedenis van het verhuurbedrijf kenmerkt zich door voortdurende groei. Al eerder werd in 2008 een nieuwe locatie in gebruik genomen in Buren (Gld.).

Visagie workshop

Op vrijdag 11 januari zal Maaike, een make-up specialist van Pupa aanwezig zijn om een workshop te verzorgen.Zij zal u gaan leren hoe u uzelf kunt opmaken en diverse tips en tricks geven.

opbrengst collecte voor het Diabetes Fonds


Er is in Hardinxveld Giessendam 3165 Euro opgehaald voor het Diabetes fonds.
Iedereen bedankt voor de bijdrage
 

Baggermuseum goed bezocht in de herfstvakantie: meer dan 100 ‘baggermolentjes-in-fles’ gemaakt

SLIEDRECHT – Het was een drukte van belang afgelopen week in het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht. Tijdens de herfstvakantie bezochten maar liefst 275 bezoekers het museum, waaronder 135 kinderen.

Seminar: Do’s and don’ts bij arbeidsverzuim; praktische tips voor P&O'ers

 

Op enig moment krijgt u te maken met verzuim van werknemers, om welke reden dan ook. Cees Willem Dam, Steef Post en Steven Bergwerff delen hun kennis en expertise tijdens het seminar op vrijdagmiddag 16 november.

Pagina's