Zakelijk lezersnieuws

Ondernemers Gast bij Da Vinci College - Hoe kunnen Onderwijs en Bedrijfsleven nog beter samenwerken?

GORINCHEM – Op 15 februari is er weer een gezamenlijke ondernemersnetwerkbijeenkomst van het Ondernemers Netwerk OC-G en Open Coffee Vijfheerenlanden bij gastorganisatie Da Vinci College in Gorinchem.

Waardeburgh benoemt nieuwe leden Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van zorgorganisatie Waardeburgh heeft twee nieuwe leden benoemd: mevrouw Aly van Kester-Polderman en de heer Jan Alblas. Beiden treden per 1 februari 2019 aan.

Autolease Midden Nederland doneert opnieuw aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

Bestuurslid Ton Bavinck van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland heeft uit handen van directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland (ALMN) een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen. 

Workshop Eetplezier en Beweegkriebels.

Donderdag 7 februari 2019 is er een workshop “Eetplezier en beweegkriebels” door gewichtsconsulent Jenny Hoekwater van Gewoon Doen! Deze workshop is voor ouders en verzorgers van kinderen tussen de 0-4 jaar. Thema’s zijn; hoe hou je het gezellig aan tafel?

Het nieuwe reisjaar is goed begonnen voor TravelCheq!

Het nieuw reisjaar is voor Christian Verschoor, eigenaar van TravelCheq, goed begonnen.

Prikpost Hardinxveld, nu ook voor vroege vogels!


In het nieuwe jaar kan voortaan op iedere werkdag al vanaf half acht bloed geprikt worden in het Groene Kruisgebouw in Hardinxveld-Giessendam. Tot negen uur kan men binnen lopen met een laboratoriumverwijsbrief van de huisarts of een ziekenhuisspecialist.

PER4MANCE wint drie Springest-prijzen en is De Beste Kleine Opleider van Nederland 2018

PER4MANCE heeft op 13 december 2018 maar liefst drie prijzen gewonnen tijdens de verkiezing van Beste Opleider van Nederland: Beste Opleider Management, Beste Opleider Persoonlijke Effectiviteit én Beste Kleine Opleider van Nederland.

(H)eerlijke Kerst in de Wereldwinkel

Er zijn weer allerlei leuke en lekkere dingen te koop in onze Wereldwinkel (Van Goghstraat 87 - Sliedrecht). Bijvoorbeeld leuke kerststalletjes uit Peru. En natuurlijk altijd ook nog veel meer andere en mooie artikelen uit de 3e wereldlanden.

College Storytelling en netwerken bij Theater ’t Pand

GORINCHEM – Op vrijdagmorgen 14 december netwerken de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G bij Theater ’t Pand. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst geeft Roy Grünewald een college Storytelling.

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard!

Graag willen wij jullie kennis laten maken met TravelCheq, een initiatief van Christian Verschoor van Verschoor Reizen. 

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard die je bij meerdere reisaanbieders in kunt leveren en daarmee dus het perfecte cadeau om te geven én te ontvangen.

Pagina's