´Koffie met...´ in bibliotheek Hardinxveld

H´VELD-G´DAM Een maandelijkse koffieochtend waarbij het draait om ontmoeting, het delen van kennis en het drinken van een goede bak koffie. Op 2 mei is het weer tijd voor een koffieochtend in Bibliotheek Hardinxveld-Giessendam. Op deze eerste dinsdag van de maand komt een deskundige van Servanda vertellen over de Wet Maatschappelijk Ondersteuning.

Iedereen in Nederland moet zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en meedoen in de samenleving. Maar, wat als ondersteuning vanuit de omgeving dan niet genoeg is? De WMO biedt waar nodig voorzieningen en ondersteuning aan. Deze gezellige én informatieve koffieochtend behandelt van 10:30-12:00 uur verschillende onderwerpen zoals begeleiding, huishoudelijke ondersteuning en voorzieningen. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

BIBLIOTHEEK DICHTBIJ Bij de Bibliotheek AanZet kun je jezelf ontwikkelen, anderen ontmoeten, kennis delen en natuurlijk boeken en andere materialen lenen. Iedereen kan terecht in alle vestigingen van de Bibliotheek AanZet, maar ook online kunnen leden reserveren, verlengen én materialen van andere bibliotheken aanvragen. Zo is de hele collectie met gemak binnen handbereik. De Bibliotheek organiseert daarnaast regelmatig cursussen, workshops en lezingen.

Actuele informatie over het totale aanbod van de Bibliotheek AanZet is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl.