• Gemeente Hardinxveld-Giessendam

14 'met lof' geslaagde leerlingen voor het verkeersexamen

H'VELD-G'DAM Dinsdag 10 april zorgde wethouder Theo Boerman voor blije gezichten in de raadzaal van het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam. Hij onthaalde de groep 7 leerlingen die 'met lof' slaagden voor het verkeersexamen.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst was er koffie, thee, limonade en taart. De wethouder verkeer was trost op de goede prestatie van de leerlingen. En daar hoort natuurlijk een beloning bij, een prachtig VVN verkeersdiploma en een bon om iets leuks van te kopen.

De wethouder vertelt: 'Ruim 200 leerlingen slaagden voor het examen. Ook dit jaar mocht ik de leerlingen ontvangen die met lof slaagden voor het verkeersexamen. 14 dit jaar, dat is natuurlijk weer geweldig! Het is belangrijk dat leerlingen wat ze geleerd hebben ook in het verkeer toepassen. Een mooi resultaat voor de vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland die zich weer samen met de scholen hebben ingezet voor een stukje veilig verkeer in onze gemeente'.

De 'met lof' geslaagden:

Ichthusschool: Evie Bakker en Yannick Mol

Regenboogschool: Britt Blokland en Sophie Klop

Wonderwijzer: Lisa van Houwelingen, Niels van Houwelingen, David van Kalkeren, Anna de Kraker, Noa van der Lek, Jarco de Ruijter, Lizette Vink, Arinda Voorberg, Thymen Westra en Sander de Wit