• De Doetse Kom

30000ste bezoeker voor De Doetse Kom

GIESSENBURG De nietsvermoedende Demi van Holten uit Hardinxveld-Giessendam werd afgelopen week met een erehaag ontvangen bij zwembad De Doetse Kom in Giessenburg. De 22-jarige Hardinxveldse is de 30.000ste bezoeker van het Giessenburgse zwembad.

,,Geweldig," reageerde Van Holten verbaasd. ,,Bij het zien van de erehaag dacht ik: wat is dit?" Van Holten is blij met haar prijs: ,,Ik mag gewoon de rest van het seizoen gratis naar binnen! En een wij allemaal een patatje vandaag. Ik had dit nooit verwacht!"

Demi van Holten komt al van jongs af aan in het zwembad in Giessenburg. Dit keer bezocht ze De Doetse Kom omdat ze een dagje uit wilde omdat haar vriend was teruggekomen van vakantie. ,,Ik kom hier al als kind. Vooral voor de trampoline en de duikplank. Nu kom ik hier vooral omdat het hier zo relaxed is."

De Doetse Kom kende een lastige start van het zwemseizoen. Het zwembad kon vanwege meerdere tegenslagen later dan anders haar deuren openen. ,,Maar het loopt nu geweldig. We krijgen veel mensen van ver buiten Giessenburg en hebben nu al bijna net zoveel bezoekers als vorig jaar," aldus een blije zwembadmedewerker.