A27 Merwedebrug richting Breda komende nacht dicht

GORINCHEM Weggebruikers op de A27 richting het zuiden moeten in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 juli rekening houden met een afsluiting van de Merwedebrug bij Gorinchem. De brug is in zuidelijke richting dicht vanwege een spoedreparatie. Het asfalt op de brug is vrijdagmorgen tijdens een autobrand beschadigd en moet hersteld worden.

De werkzaamheden starten vrijdagavond om 24.00 uur en duren naar verwachting tot zaterdagochtend 7.00 uur (of zoveel eerder als mogelijk). De A27 is tijdens deze werkzaamheden dicht tussen Gorinchem en Werkendam in de richting Breda.

Rijkswaterstaat stelt omleidingsroutes in.

· Verkeer vanuit Utrecht (A2/A27) en omgeving wordt geadviseerd bij knooppunt Everdingen de A2/A59 (via 's-Hertogenbosch) te volgen.

· Verkeer vanuit Tiel en omgeving richting Breda wordt omgeleid via de A2/A59 (via 's-Hertogenbosch).

· Verkeer vanuit Gorinchem en omgeving wordt omgeleid via de A15/N3/A16 (via Rotterdam).

Borden boven en langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om goed geïnformeerd op weg te gaan en de omleidingsroutes en actuele verkeersinformatie te volgen. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd. Meer informatie is ook te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 - 8002, de website VanAnaarBeter of via Twitter: @Rijkswaterstaat.