• Picasa
  • Picasa

Antiek en brocante in De Koperen Knop

H'VELD-G'DAM Museum De Koperen Knop verzorgt vrijdag 6 en zaterdag 7 november in Hardinxveld-Giessendam de traditionele antiek- en brocantedagen. Twee dagen lang gonst het in het museum van koperspubliek en handelaren. Het museum staat boordevol leuke oude spullen, het is er buitengewoon gezellig en er zijn leuke koopjes. Van 10.00 tot 17.00 uur.

Het hele museum staat deze dagen in het teken van antiek en brocante. Antiquairs en handelaren bieden er hun waren aan. Er is een uitgebreide variëteit aan antiek en brocante. Onder andere sieraden, zilver, kant, linnen en vintage kleding. Ook vindt u er kleine meubels, glaswerk, tafelgerei, serviesgoed, tin, keukengerei, oude boeken, plattegronden, (land)kaarten, prenten, aardewerk, brons, grafiek, schilderijen en kunstwerken. Eveneens wordt er houten draaiwerk en boerengereedschap aangeboden. Als extra toevoeging is er de verkoop van poppenkleertjes, retro hoeden, sjaals en sieraden en handgemaakte bonbons.

De tweejaarlijkse Antiek- en Brocantedagen in Museum De Koperen Knop worden altijd druk bezocht, zijn zeer succesvol en heel gezellig, mede door de diversiteit aan artikelen. Ze worden dit jaar voor de zevende keer gehouden. De stands zijn geconcentreerd in de expositieruimte en op de museumzolder (stoeltjeslift). De entreeprijs is € 4,-- per persoon.

Voor de inwendige mens kunt u terecht in de gezellige koffiekamer en natuurlijk kan deze dagen gewoon het permanente gedeelte van het museum worden bezocht. Ook een bezoek aan de museumtuin is in deze herfsttijd beslist de moeite waard. De entree bedraagt € 4,00 per persoon. Kortingskaarten en museumkaarten zijn deze dagen niet geldig. De sponsors en donateurs van het museum hebben gratis toegang. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. Voor inlichtingen belt u met 0184-611366 of kijkt u op de website www.koperenknop.nl.