• SHe-fotografie
  • SHe-fotografie
  • SHe-fotografie
  • SHe-fotografie

Beeldenroute voor Hardinxveld-Giessendam

H'VELD-G'DAM Wethouder Trudy Baggerman, cultuurcoach Nancy Hagman en een diverse groep hebben dinsdagmiddag 12 september de Kunst & Beeldenroute Kijk eens rond gelopen. Deze prachtige wandeling laat jong en oud belangrijke plaatsen in Hardinxveld-Giessendam zien.

De Kunst & Cultuurroute is op verzoek van de basisscholen, uit de werkgroep Sport & Cultuur, tot stand gekomen. ,,Daarom zijn wij zeer verheugd dat de schoolkinderen van de Ichtthus-, de Rehoboth- en de Koningin Wilhelminaschool mee hebben gelopen. De kaart is voor jong en oud om de schoonheden in Hardinxveld-Giessendam te verkennen. Nieuwe burgers zullen de kaart in het welkomstpakket van de gemeente gaan ontvangen. Ook mochten we een aantal nieuwkomers verwelkomen, zij hebben samen met de kinderen de gehele route met de Wethouder en de Cultuurcoach gelopen", aldus een woordv oerder van de gemeente. .

Dankzij drie ontwikkelde beeldenroutes kunnen jong en oud zelf ervaren hoe rijk Hardinxveld-Giessendam is aan kunst en cultuur. Daarnaast zijn de routes volledig gratis en draagt de wandeling bij aan een dagelijkse dosis gezonde beweging.

Alle scholen in Hardinxveld-Giessendam zullen de beeldenroute ontvangen die zij spelenderwijs kunnen doorlopen. De route is niet alleen voor kinderen bedoeld, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de mooie plaats Hardinxveld-Giessendam.

De kaart met de route is te vinden bij de bibliotheek, Servanda, museum de Koperen Knop en het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam. Ook zal Nancy Hagman op 30 september bij het HAGI Festival bij de Koperen Knop aanwezig zijn om de Beeldenroute uit te geven.