• Picasa
  • Picasa

Bewoners Judith Leysterhof blij met 'nieuwe' piano

H'VELD-G'DAM Na jaren intensief gebruik was de piano in de Judith Leysterhof aan vervanging toe. Op 4 juni werd de nieuwe piano feestelijk in gebruik genomen tijdens een concert waarmee de verschillende sponsoren werden bedankt voor hun bijdrage.

Donderdag avond 4 juni is tijdens een feestelijk mini/concert de nieuwe piano van de Judith Leysterhof officieel in gebruik genomen. De aanschaf van de piano werd mogelijk gemaakt door o.a. bijdragen van familie en de ´Stichting Vrienden van de Judith Leysterhof´. In combinatie met een fantastische korting van muziekhandel Johannes de Heer uit Sliedrecht, werd het mogelijk de prachtige tweedehands piano aan te schaffen.

 

,,Met dit concert wilden we bewoners, familie, vrienden en sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van de aanschaf van dit mooie instrument", vertelt teamleider Anne-Marie Hijmans. ,,Er werden verschillende stukken ten gehore gebracht door bewoner de heer Versluis, muziektherapeute Ellen Blankvoort en haar echtgenoot en door eetgenoten Eline en Len. Een heel geslaagde avond met prachtige pianomuziek."

 

VRIENDEN Verschillende activiteiten voor de bewoners van verpleeghuis Judith Leysterhof komen tot stand met de hulp van de Stichting Vrienden van Judith Leysterhof. Van de financiële bijdragen van de stichting worden bijvoorbeeld dingen gekocht om de woonkamers gezellig aan te kleden of een dagje uit te organiseren. Met de steun van de Stichting Vrienden van Judith Leysterhof wordt het verschil gemaakt met extra's in het leven van de bewoners.

 

De vereniging kan dit doen door middel van donaties van particulieren en/of bedrijven. Vriend worden? Neem voor meer informatie kan contact op via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of kijk op www.rivas.nl.

Op de foto 1: De heer Versluis achter de piano samen met zijn echtgenote. Ondanks zijn dementie kan de heer Versluis nog prachtig piano spelen.

Foto 2: De heer Versluis achter de piano in de hal van verpleeghuis Judith Leysterhof.