• Archief BDU media

Bijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start'

H'VELD-G'DAM Rivas Zorggroep houdt woensdag 10 april de informatiebijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start'. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens deze bijeenkomst informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats bij Rivas Zorggroep, Pietersweer 36 in Hardinxveld-Giessendam.

De bijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start' staat onder begeleiding van een lactatiekundige. Bezoekers krijgen tijdens deze avond onder andere informatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte. Ook het combineren van werk met het geven van borstvoeding komt aan de orde. Er is tijdens de bijeenkomst ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Ouders kunnen na de informatiebijeenkomst terecht bij Rivas voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag antwoordt de lactatiekundige per mail, telefonisch of zij maakt een afspraak voor advies aan huis.

Deelname aan de informatiebijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start' is mogelijk na aanmelding via borstvoeding@rivas.nl. De bijeenkomst is van 19.45 tot 22.00 uur en vindt plaats bij Rivas Zorggroep, Pietersweer 36 in Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.