Bijna-zomer-fair in De Koperen Knop

H'VELD-G'DAM Museum De Koperen Knop staat zaterdag 4 juni in het teken van de komende zomer. Die dag is er op het terrein rond het museum een bijna-zomer-fair. 25 deelnemers zorgen van 10.00 tot 16.00 uur met elkaar voor een zeer gevarieerd aanbod en leuke aanbiedingen. Als bijzondere attractie zijn er doorlopend workshops Staphorster Stipwerk. Museum en museumterrein zijn deze dag gratis toegankelijk.

Museum De Koperen Knop heeft de laatste tijd veel energie gestoken in diverse verdere ontwikkeling. Dat is nodig, want de samenleving staat niet stil. Eén van de aandachtspunten hierbij is de publiciteit, die sterk is uitgebreid. Ook is er een theetuin achter het museum geopend. Voor de rest van 2016 staan er nog verscheidene andere ontwikkelingen op het programma.

Om wat tot nu toe is bereikt te vieren vindt op 4 juni een fair plaats. Rondom het hele museum staan marktkramen, waarin bijzondere producten worden aangeboden. Ook is er een ambachtelijke palingrokerij aanwezig. In de kramen kunnen bezoekers terecht voor bonbons en lekkers met vruchten, diverse garens, gelezen streek- en hobbyboeken, veel brocante, allerlei sappen, houten tuindecoraties, sieraden, alles over naaldwerken, houtwerk voor buiten, handgemaakte leren tassen, boeken, ijs, poppenkleren, antiek zilver, portemonnees, fruit, viltwerk, gevouwen textiel, houten draaiwerk, haaksels, jams en marmelade, tassen, sjaals, antiek, design, wilgentenen voorwerpen, riemen en honingproducten.

Kosten voor deelname aan de workshop Staphorster Stipwerk zijn 5 euro per persoon.

Meer informatie via www.koperenknop.nl.