• Eppo Karsijns
  • Betsy Waswaal Iphone

Bijzonder koor geeft concert in Hardinxveld-Giessendam

H'VELD-G'DAM Het Inspire2LiveChoir, o.a. bekend van het tv-programma Holland's Got Talent, geeft op zaterdag 16 februari een concert in De Bron aan de Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. Een concert dat volledig in het teken staat van Support Casper.

Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) o.l.v. Peter Overduin, sopraan Annelies Schep, trompettist Maurice van Dijk, organist André de Jager en de bekende pianist Jan Vayne aan de vleugel.

Het koorconcert wordt georganiseerd voor de kankerbestrijding. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Na afloop is er een hapje en drankje om gezellig na te praten.

Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Kaarten verder bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Kaartvoorverkoop: Chr. Boeksjop Rinnah, Peulenstraat 245, Hardinxveld-Giessendam.