De Koperen Knop zoekt vrijwilligers

H'VELD-G'DAM Op dit moment werken er meer dan 110 vrijwilligers in Museum De Koperen Knop. Met elkaar verrichten zij alle werkzaamheden, die nodig zijn om het museum te laten functioneren. Die werkzaamheden zijn veelal van zeer uiteenlopende aard. Een bijkomend voordeel is dat er contacten worden gelegd met collega-vrijwilligers, maar ook met de bezoekers, die soms van dichtbij, maar ook nogal eens van veraf komen.

In verband met de verdere groei en ontwikkeling van het museum zijn er altijd wel vrijwilligersvacatures. Op zeer korte termijn is er behoefte aan medewerkers en medewerksters voor de theetuin. Daarnaast is er ook behoefte aan een fotograaf. Maar er zijn meer functies beschikbaar.

De werkzaamheden in de theetuin bestaan uit het voorbereiden voorafgaand aan de openstelling van de tuin en het gereedmaken en serveren van de consumpties. Na afloop hoort daar ook het opruimen bij. Die functie hoort bij het theetuinteam.

De fotograaf werkt samen met twee andere fotografen en kan worden gevraagd bij openingen en activiteiten foto's te maken. Maar ook van de museale voorwerpen, foto's voor publiciteitsdoeleinden en nog veel meer.

Wie geïnteressserd is ion een van de functies kan contact opnemen met museumdirecteur Alida Ambachtsheer: 06-14148618. Wie meer wilt weten over mogelijke functies kan kijken op de website van het museum: www.koperenknop.nl