• Gemeente Hardinxveld

Een pluim voor Henk en Arriette

H'VELD-G'DAM Wethouder Trudy Baggerman reikte woensdagavond 21 november de Pluim en de JeugdPluim uit in Party centrum 't Hart, Nassaustraat 6 in Boven-Hardinxveld. De Pluim 2018 gaat naar Henk Tromp. Voor al het vrijwilligerswerk dat hij tot nu toe heeft gedaan. Met name wordt genoemd de bijzondere inzet rond de Speel-In, Voetbalvereniging Hardinxveld-Giessendam, Stichting Het 4-span, Veilig Verkeer Nederland en Kringloopwinkel de Cirkel. Dit werk en al het onbenoemde werk is reden voor het uitreiken van de Lokale Pluim.

De JeugdPluim 2018 gaat naar Arriëtte de Jong. Voor al het vrijwilligerswerk dat ze tot nu toe heeft gedaan. Met name wordt genoemd de bijzondere inzet bij de Speel-In, de Volleybalvereniging OKK'70 en bij de Kindernevendienst. Op jonge leeftijd geeft ze uitdrukking aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Dit wordt erg gewaardeerd.

In Hardinxveld-Giessendam wordt sinds 2001, Het Internationaal Jaar van de Vrijwilligers, met regelmaat een Lokale Pluim uitgereikt aan de vrijwilliger en/of vrijwilligersgroep van het jaar. Met de uitreiking van deze Pluim wordt aandacht besteed aan het grote maatschappelijk belang van het vrijwilligerswerk in Hardinxveld-Giessendam.