Bijeenkomst over organiseren evenementen

H'VELD-G'DAM Op dinsdag 11 februari houdt de gemeente Hardinxveld-Giessedam een informatiebijeenkomst over het organiseren van (kleine) evenementen.

Wie binnenkort een (klein) evenement wil gaat organiseren, is welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Bij (kleine) evenementen kan worden gedacht aan een feest of rommelmarkt, maar ook aan een buurtbarbecue.

Tijdens de bijeenkomst vertellen twee gastsprekers meer over het organiseren van evenementen:

Leny Braks van Stuwkr8t. Zij informeert de aanwezigen over de MAG (financiële) bijdrage voor evenementen. Dirk Schouwenaars van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid vertelt meer over de veiligheid bij buitenactiviteiten en de ruimte die nodig is voor de hulpdiensten.

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Hardinxveld-Giessendam. Onderstaand het programma van de avond:
19.00 uur    Inloop met koffie en thee
19.15 uur    Welkom door burgemeester Dirk Heijkoop
19.20 uur    Presentaties
20.30 uur    Afsluiting

Aanmelden voor vrijdag 7 februari via info@hardinxveld-giessendam.nl met als onderwerp informatiebijeenkomst evenementen Hardinxveld-Giessendam. Geef in de mail ook aan met hoeveel personen naar de bijeenkomst komen. Telefonisch aanmelden kan via: 14 0184. Vraag dan naar Inge van der Zwet.