• Sinterklaascomite

Vaar mee met Sint en de Waterbus naar Boven-Hardinxveld

H'VELD-G'DAM Dit jaar komt de Sint met de Waterbus aan op zaterdag 23 november in Boven-Hardinxveld. De aankomst met de Waterbus is aan de steiger van Riveer. Om 13.45 komt de Sint en zijn gevolg per trein aan op het treinstation van Beneden-Hardinxveld.

Voor een aantal kinderen, de winnaars van de kleur- en knutselwedstrijd, en hun ouders is er plaats op de Waterbus tijdens de intocht in Boven-Hardinxveld. Zij kunnen dan zelf ervaren, hoe leuk het is om samen met de Sint de intocht mee te maken in Boven-Hardinxveld. De Pieten doen gezellige dansjes aan boord, zingen liedjes en er is een leuke Pietenpolonaise waarbij je mag aansluiten. De Sint neemt leuke cadeautjes mee voor de kinderen en er is tijd om met de Sint en pieten op de foto te gaan.
Het wordt weer een belevenis die je zeker mee moet maken!

Alle kinderen die mee doen de kleur-en knutselwedstrijd maken kans om mee te varen met de Sint en zijn Pieten. De winnaars krijgen vanzelf een uitnodiging. Het is wel belangrijk dat je e-mailadres en telefoonnummer achterop de tekening of het knutselwerk staat en of je een jongen of meisje bent.
De kinderen die mee mogen varen met de Sint ontvangen hierover uiterlijk donderdag 21 november bericht. De kleurplaten voor de kinderen van 3 t/m 5 jaar liggen vanaf zaterdag 9 november klaar bij Top 1 Toys of supermarkt Hoogvliet. De kinderen van 6 t/m 7 jaar mogen een mooie raket in elkaar knutselen. De kinderen van 8 t/m 10 jaar ontwerpen en maken een rakethelm voor piet Peter.

De tekeningen en knutselwerken moeten wel uiterlijk woensdag 20 november voor 16.30 uur bij de volgende adressen worden ingeleverd. Voor Boven-Hardinxveld bij Supermarkt Hoogvliet en voor Beneden-Hardinxveld bij Kits & Koters. De cadeaucheques voor de winnaars worden geschonken door Top 1 Toys.

Het programma van de intocht in Boven- en Beneden-Hardinxveld verschijnt binnenkort in Het Kompas Hardinxveld-Giessendam en hou de posters in de gaten. Bezoek ook de facebookpagina Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam voor het laatste nieuws over de Sint en intocht.