Familiekerstconcert met Marco Bakker

PAPENDRECHT In de Bethlehemkerk (Van der Palmstraat 1 Papendrecht) wordt zaterdag 9 december een groot FamilieKerstconcert gehouden voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (190 leden) onder leiding van Peter Overduin. Verder het Breda's Mannenkoor onder leiding van Hans de Wit-Annelies Schep, sopraan-Maurice van Dijk, trompet-Hans Veldhuizen en André Telderman, vleugel en André de Jager aan het orgel. Ook de zeer bekende bariton Marco Bakker werkt mee.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Bernhard van Oranje genaamd Lymph&Co. Deze stichting financiert onderzoek naar Lymfeklierkanker. In de pauze zal er glühwein worden geschonken. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden waarin u ook uitgenodigd zal worden om samen bekende kerstliederen te zingen. Zie ook www.inspire2livemusic.nl. Burgemeester A.J. Moerkerke zal de avond openen en sluiten.

Aanvang van het concert is om 19.30 uur. Toegangsprijs 15 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar 5 eur. Inlichtingen en kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Kaarten zijn ook te koop bij koorleden, 's avonds aan de kerk en Chr. Boeken&Muziek, Veerpromenade 18 in Papendrecht.