• Rivas Zorggroep
  • Rivas Zorggroep
  • Rivas Zorggroep

Fancy fair in verpleeghuis Tiendwaert

H'VELD-G'DAM Verpleeghuis Tiendwaert houdt op zaterdag 3 november een gezellige fancy fair. Jong en oud kunnen deze dag van 10.00 tot 15.30 uur genieten van verschillende activiteiten en rondkijken bij diverse kramen in deze Rivas-locatie aan Jupiterstraat 2 in Hardinxveld-Giessendam.

De fancy fair wordt door enthousiaste medewerkers en vrijwilligers van Tiendwaert gehouden. ,,Bezoekers kunnen rondsnuffelen bij verschillende kramen met diverse spullen," zegt Marianne de Zwart, activiteitenbegeleider bij Rivas. ,,Er worden onder andere sieraden, pannenkoekmix van korenmolen De Regt in Nieuw-Lekkerland, sfeer- en cadeauartikelen, bloemstukjes en wenskaarten verkocht. Daarnaast kunnen geïnteresseerden hun geluk beproeven bij het Rad van Fortuin. Uiteraard ontbreken ook de lekkernijen deze dag niet en Duo Eigenwijs zorgt voor muzikale inbreng."

De fancy fair is gratis te bezoeken aan de Jupiterstraat 2 in Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie over verpleeghuis Tiendwaert en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op.