• Stichting Buitenhof
  • Stichting Buitenhof
  • Stichting Buitenhof
  • Stichting Buitenhof

Feest bij de woonlocatie Buitenhof

H'VELD-G'DAM De woonlocatie van Stichting Buitenhof aan Buitendams 326 was op donderdag 1 november alweer 1 jaar in gebruik. Dit was de officiële datum waarop in 2017 de 12 bewoners met een verstandelijke en/of meervoudige beperking hun intrek hebben genomen in het prachtige gebouw.
Zorgverlener Syndion zorgde die dag voor een heerlijke taart voor de bewoners en personeel. Vrijdag 2 november was het feest voor alle bewoners, ouders/verwanten en verzorgers. De bewoners mochten zelf aangegeven hoe ze dit wilden vieren.
Vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur waren alle ouders/verwanten uitgenodigd. Er was koffie met iets lekkers en cadeautjes van het bestuur en de ouders voor de bewoners. Er waren oud Hollandse spelletjes zoals een levensgroot Mens erger je niet, blikgooien, sjoelen, ringwerpen, spijkerpoepen en stoelendans. Iedereen deed fanatiek mee. Tussendoor genoot iedereen van heerlijke pannenkoeken en er was een poffertjeskraam. Als afsluiter stond er buiten een vuurkorf waar de bewoners gezellig om heen konden zitten en er gezongen werd. Het was een fantastische middag en avond waar iedereen enorm van heeft genoten.