• Het belooft zaterdag een muzikaal spektakel te worden met bekende liedjes en de nodige humor en kwinkslagen.

    PJG

Feest der herkenning in De Lange Wei

H'VELD-G'DAM Na eerdere succesvolle voorstellingen als 'Joost Mag Het Eindelijk Weten', 'Een Rits Te Ver' en 'Onrust In Het Rusthuis' wagen de toneelspelers van PJG, een gezelschap uit Streefkerk en omgeving, zich nu aan een nieuw genre met de uitvoering van 'Ja Zuster, Nee Zuster', de bekende musical van wijlen Annie M.G. Schmidt. De musical wordt later dit jaar ten tonele gebracht in diverse dorpen in het Groene Hart die geen cultureel centrum hebben. De try-out is al op 14 juli en wel op een zeer bijzondere plek, namelijk woonzorgcentrum De Lange Wei aan de Rembrandthof in Boven-Hardinxveld. 

In het atrium om precies te zijn. Het belooft aankomende zaterdag een muzikaal spektakel te worden met bekende liedjes als 'Mijn opa' en 'In een rijtuigie' en de nodige humor en kwinkslagen, waar de veelgeprezen schrijfster om bekend stond.

Een feest der herkenning dus! Aanvang: 14.30 uur. De toegang is gratis. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Stuwkr8, zoals de Maatschappelijke Agenda van de gemeente wordt genoemd.