• Blokland

Gebroeders Blokland steunt Jantje Beton

H'VELD-G'DAM De directie van Gebroeders Blokland, René Biesheuvel en Jan van Vliet, heeft maandag 16 oktober een cheque ter waarde van € 5000,- overhandigd aan stichting Jantje Beton. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door de directeur van de stichting, Rob van Gaal.

Gebroeders Blokland bestaat dit jaar 40 jaar. Een periode waarin het bedrijf gestaag groeide van aannemer voor timmerwerk naar toonaangevende ontwikkelende bouwer. Met deze groei kwam ook de vraag naar geschikte huisvesting dat op een goede wijze ruimte biedt aan alle bedrijfsprocessen en ambities. In april 2017 werd daarom het multifunctionele pand Westpoort feestelijk geopend.

Bij het openingsfeest werd de genodigden gevraagd om een gift aan Jantje Beton. Onze relaties hebben een prachtig bedrag van € 3405,-. gedoneerd. De directie van Gebroeders Blokland heeft dit bedrag aangevuld tot € 5000,-.

,,Wij bedanken al onze relaties voor hun bijdrage. Jantje Beton ondersteunt het vrij buitenspelen van kinderen. Dit is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. In onze projecten vinden wij de kwaliteit van de leefomgeving voor kinderen van groot belang. Als Jantje Beton en Gebroeders Blokland kunnen we hierbij onze krachten bundelen", aldus de directie van Gebroeders Blokland.