• Wim van Vossen

Gezicht van de Zaak: Hans Lamper

H'VELD-G'DAM Lamper & van Vliet Woningmakelaars is gevestigd op het adres Buitendams 40. ,,Wij richten ons met onze activiteiten op de woningmarkt in de gehele Alblasserwaard", vertelt registermakelaar/taxateur Hans Lamper. ,,Onze opdrachtgevers zijn uitsluitend particulieren. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van woningen en kunnen tevens optreden als taxateur."

door Ria Scholten

Hans is samen met kandidaat-makelaar Arco Kruithof actief in de buitendienst. ,,Wij kennen de regio als de beste", laat hij weten. ,,Opdrachtgevers kunnen rekenen op een eerlijk en transparant advies. Wij staan ook met raad en daad klaar als zaken even wat minder soepel verlopen. In de binnendienst hechten wij eveneens aan kwaliteit. Daarom zijn we erg blij met assistent-makelaar Mirthe Boerman, die op ons kantoor als eerste aanspreekpunt fungeert."

Hans vertelt verder: ,,Onze deskundigheid is gebaseerd op een jarenlange ervaring. Jaarlijks verkopen wij vele woningen. Dit maakt ons tot een ideale adviseur en gesprekspartner. Dat dit door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat veel mensen via van mond tot mond reclame bij ons kantoor terecht komen. Momenteel onderscheiden wij ons van onze collega's met een bijzonder scherpe aanbieding. Voor onze bemiddeling bij de verkoop van een woning brengen wij een vast tarief van 1.395 euro (inclusief fotografie) in rekening. In een persoonlijk gesprek geven wij graag uitleg over onze werkwijze."

,,Graag wil ik nog even melding maken van een bijzonder project", laat Hans weten. ,,Binnenkort gaat de verkoop van start van 22 luxe appartementen op Landgoed Schoonenburgh in Nieuw-Lekkerland. Zij worden gerealiseerd op een prachtige locatie met vrij uitzicht over het polderlandschap. Het wordt het eerste volledig gasvrije project in deze kern van de gemeente Molenwaard."

Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en heeft kantoren in Hardinxveld-Giessendam en Ridderkerk. Zie voor meer informatie de website www.lvmakelaars.nl. Het kantoor is telefonisch bereikbaar via 088-6180000.